Yürek Çıkmazı 24. bölüm fragmanı izle yeni tanıtım fragmanı yayında

Yürek Çıkmazı 24. bölüm fragmanı izle yeni tanıtım fragmanı yayında

Yürek Çıkmazı 24. bölüm fragmanı izle. Sevilen dizinin yeni tanıtım fragmanı yayında. TRT 1’in duygusal ve iddialı dizisi Yürek Çıkmazı, 16 Mayıs Salı günü yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Halil’in entrikaları ise dizinin heyecanını artırıyor.

Yürek Çıkmazı, TRT 1’in güçlü oyuncu kadrosuyla ve duygusal hikayesiyle izleyicileri büyülemeye devam ediyor. 16 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan yirmi dördüncü bölümde Yürek Çıkmazı’nın izleyicilere neler sunacağı merakla bekleniyor. Hikayenin gelişimiyle ilgili detaylar ise şu şekilde:

Yürek Çıkmazı 24. bölüm fragmanı izle

Birsen, babasının evinden ayrılıp kendi hayatını kurmaya başladığından dolayı mutlu günler yaşamaktadır. Ancak Yılmaz, Birsen’i mutsuz etmek ve pişmanlık duygusuyla baş başa bırakmak için her türlü çabayı gösterecektir. Caner, Dündar’ın yanında çalışmaya başladıktan sonra Halil hakkında gerçekleri öğrenmek için Yılmaz’ın yanına gider ve özellikle Salkım Göreli’nin kim olduğunu merak etmektedir. Yılmaz, aslında Salkım’ın kim olduğunu bilmese de, Caner’e bildiğini söyler. “Eğer Birsen’i işten çıkarırsan, bildiklerimi anlatırım” der.

Dündar ise nerdeyse Ali Fuat’ın kızının Zeynep olduğundan emindir. Halil, Dündar’ın tuzağına düştüğünün farkındadır ve onu ziyaret ettiğinde silahlı adamların onu beklediğini görür. Halil, bu sorunu çözmezse Zeynep’in hayatının tehlikede olacağını bilir. Zeynep’i korumak adına canını hiçe saymaktan çekinmez.

Yılmaz’ın akıl sağlığı günden güne bozulmaya başlar. Yalnız kalmıştır ve ihanete uğradığını düşünmektedir. Kader, planı için en uygun zamanın geldiğini düşünerek harekete geçer.

Zeynep ve Halil ise Kader’in ne yapmaya çalıştığını anlamak için birlikte hareket etmektedir. Bu süreçte Zeynep, Halil’e şüpheyle bakmaya başlar ve onun “parayı tercih ettim” oyununun ardında başka bir plan olduğuna inanır. O, hala tanıdığı ve bildiği Halil’e güvenmektedir. Halil, ne kadar inkar etse de Zeynep artık ona inanmaz.

Exit mobile version