“Zaferin Rengi” Filmi Sete Çıkmaya Hazırlanıyor? Birce Akalay, Kubilay Aka ve Yiğit Özşener de Var

Fox ekranlarında büyük bir ilgiyle beklenen “Zaferin Rengi” filmi, yıldız oyuncuların katılımıyla sete çıkmaya hazırlanıyor.

Filmde Kimler Var?

“Zaferin Rengi” filminin kadrosunda Nejat İşler, Birce Akalay, Kubilay Aka, Timuçin Esen ve Yiğit Özşener gibi tanınmış isimler bulunuyor. Filmin ana kahramanı olan Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey karakterini Kubilay Aka canlandıracak. Ayrıca filmde Gülper Özdemir de Peyker rolünde yer alacak. Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera) ve Birce Akalay (Halide Edip) gibi oyuncular da filmde önemli karakterlere hayat verecek.

"Zaferin Rengi" Filmi Sete Çıkmaya Hazırlanıyor? Birce Akalay, Kubilay Aka ve Yiğit Özşener de Var

Film Hakkında

Film, 1919 yılında işgal altındaki İstanbul’da düşman kuvvetlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da başlatılan direnişin hikayesini, Cumhuriyet tarihinin en büyük spor başarılarından biri olan General Harington Kupası efsanesi etrafında kurgulayarak beyazperdeye taşıyacak. Film, eşsiz dostluklar, benzersiz bir aşk ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının hikayesiyle örülmüş durumda.

Filmin Çekim ve Vizyon Tarihi ve Oyuncuları

“Zaferin Rengi” filminin çekimlerine Eylül ayında başlanacak. Film, 2024’ün ilk yarısında sinema izleyicisiyle buluşacak.

Kubilay Aka (Galip Bey)

Kubilay Aka, genç yaşına rağmen birçok başarılı projede yer almış olan Türk oyuncudur. Özellikle “Vatanım Sensin” ve “Çukur” gibi dizilerdeki performansıyla tanınmıştır. Yetenekli oyuncu, “Zaferin Rengi” filminde Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey karakterine hayat verecek.

Nejat İşler (Sabri Toprak)

Nejat İşler, Türk sinema ve dizi sektörünün en karizmatik oyuncularından biridir. “İstanbul Kanatlarımın Altında”, “Kış Uykusu” gibi filmlerde ve “Behzat Ç.” gibi dizilerdeki rolleriyle tanınır. “Zaferin Rengi”nde Sabri Toprak karakterini canlandıracak.

Birce Akalay (Halide Edip)

Birce Akalay, güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken Türk oyunculardan biridir. “Alev Alev”, “Siyah Beyaz Aşk” gibi dizilerde başarılı performanslar sergilemiştir. “Zaferin Rengi” filminde tarihi bir karakter olan Halide Edip’e hayat verecek.

Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz)

Timuçin Esen, uzun yıllardır sinema ve dizi sektöründe aktif olan deneyimli bir oyuncudur. “Bodrum Masalı”, “Kaptan Feza” gibi projelerde yer almıştır. “Zaferin Rengi”nde Topkapılı Cambaz karakterini canlandıracak.

Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa)

Yiğit Özşener, Türk televizyon ve sinema dünyasının tanınmış isimlerindendir. “Behzat Ç.”, “Ezel” gibi dizilerdeki rolleriyle bilinir. “Zaferin Rengi” filminde tarihi bir karakter olan Mustafa Kemal Paşa’yı canlandıracak.


Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version