Zeynep Bastık’ın sevgilisi kim? Zeynep Bastık’ın DJ sevgilisinin adı ne?

Zeynep Bastık’ın sevgilisi kim? Zeynep Bastık’ın DJ sevgilisinin adı ne? Zeynep Bastık adı daha önce Farah Zeynep Abdullah’la anılan DJ Artz’la sevgili oldu.

Zeynep Bastık’ın sevgilisi kim?

Zeynep Bastık dün gece Wu Bomonti adlı mekanda yeni sevgilisi DJ Artz’la eğlendi. Bastık mekan çıkışı sevgilisi ile birlikte aynı araca binerek hızla uzaklaştı. Gerçek adı Efe Çelik olan DJ Artz’la yeni bir aşka yelken açan Bastık oldukça neşeliydi.

Dj Artz daha önce ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’la yaşadığı beraberlikle dikkatleri üzerine çekmişti. tv100’den Onur Üçkarışoğlu ile Ulaş Aydın’ın haberine göre Zeynep Bastık’ın yeni sevgilisiyle eğlendiği mekanda geçtiğimiz yaz boşandığı Tolga Akış’ın da olması dikkat çekti.

Zeynep Bastık’ın sevgilisi kim? Zeynep Bastık’ın DJ sevgilisinin adı ne?

Zeynep Bastık’ın DJ sevgilisinin adı ne?

Rap müzik seven kişilerin yakından tanıdığı bir isim olan Dj Artz son günlerde Farah Zeynep Abdullah ile birlikte anılmaya başlandı. Prodüktörlük ve DJ’lik ile önemli parçalarda imzası bulunan Artz birçok konsere katıldı. İşte Artz’ın kariyerinin bir bölümü. Gerçek adı Efe Çelik olan ünlü DJ sahnede DJ Artz mahlasını kullanıyor. Özellikle son dönemde rapçi Ezhel ile birlikte yaptığı parçalarla geniş kitlelere adını duyuran Çelik, 2 Ekim 1989’da dünyaya geldi.

DJ’liğin yanı sıra prodüktörlük de yapan Artz’ın sosyal medyada 114 bin takipçisi bulunuyor. Ezhel’in konserlerinde Bugy ile birlikte DJ’lik yapan Artz önümüzdeki günlerde Almanya’da turnede olacak. Berkcan Güven, Şehinşah, Hidra, Ezhel, Murda, Anıl Piyancı ve Ben Fero gibi isimlerle de çalışan Artz başarılı parçalara imza atmıştı.

 

Exit mobile version