“Zübeyde, Analar ve Oğullar” Filmi İçin Geri Sayım Başladı! İşte Tanıtım Fragmanı

"Zübeyde, Analar ve Oğullar" Filmi İçin Geri Sayım Başladı! İşte Tanıtım Fragmanı

“Bir kadın dünyayı değiştirebilir” diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın hayatını konu alan “Zübeyde, Analar ve Oğullar” filmi için geri sayım başladı. Cumhuriyetimizin 100. yılı haftası olan 20 Ekim 2023 tarihinde vizyona girecek olan film, Türkiye ile aynı anda Avrupa, ABD, Orta Asya ve Orta Doğu ülkelerinde de gösterimde olacak.

Filmde Kimler Rol Alıyor?

Filmde, son dönemin gözde oyuncularından Aslıhan Güner, “Zübeyde” karakteriyle başrolde yer alıyor. “Mustafa Kemal” karakterini ise Alican Yücesoy canlandırıyor. Bunun yanı sıra, Devrim Nas, Emre Kınay, Sitare Akbaş, Wilma Elles, Enes Demirkapı, Ali Sağ ve Turgay Tanülkü gibi tanınmış oyuncular da filmde rol alıyor.

Filmde Hangi Konular İşleniyor?

Film, Osmanlı’nın son dönemlerinde karışıklık içindeki Selanik’ten başlayarak, Cumhuriyetin ilanına kadar olan süreci anlatıyor. “Kahraman doğulur mu yoksa yetiştirilir mi?” sorusunu gündeme getiren yapım, Zübeyde Hanım’ın yaşadığı zorlukları ve “Mustafa”sını nasıl yetiştirdiğini beyaz perdeye taşıyor. Film, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü bize hediye eden Zübeyde Hanım’ın yaşamını, mücadelesini ve cesaretini anlatıyor.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version