AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu kaza sonrası açıklama yayınladı

Geçtiğimiz günlerde Afyon'da oğlu ile birlikte trafik kazası geçiren AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı

3 gün önce Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve oğlu hastaneye kaldırılmıştı. Yenişehirlioğlu ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmişti. Yenişehirlioğlu sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden kaza sonrası bir açıklama yayınladı..

Bahadır Yenişehirlioğlu: ” Sağlıklı günlerde birlikte olmak ümidiyle”

Cuma gecesi TBMM’deki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra seçim bölgem
Manisa’da teşkilatımızla bulunmak üzere gittiğimiz yolda Afyonkarahisar’da saat 1.55 ‘te trafik kazası geçirdik. Can kaybı yaşanmamış olması en büyük tesellimiz.
Hastanede tedavimiz devam ediyor.
Arayarak veya mesajlarıyla yanımda olan tüm dostlarıma ve sevenlerime teşekkür ederim. Biz bu canin emanetçisiyiz. Bir süre ayrı kalmak mecburiyetindeyiz. Sağlıklı günlerde birlikte olmak ümidiyle…

 

Biz de Son Havadis ailesi olarak AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve tekrardan sağlıklı günler diliyoruz.

bahadır yenişehirlioğlu

Exit mobile version