Akşener’in danışmanı İbrahim Alagöz CHP’ye geçti

İyi Parti'nin Bursa Milletvekili adayı olan ve Meral Akşener'in danışmanlığını yapan İbrahim Alagöz, CHP'ye geçti. Alagöz yaptığı açıklamada "Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine CHP'ye katılma mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

İyi Parti’nin Bursa Milletvekili adayı olan ve Meral Akşener’in danışmanlığını yapan İbrahim Alagöz, CHP’ye geçti. Alagöz yaptığı açıklamada “Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine CHP’ye katılma mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Alagöz’ün iddiasına göre Kılıçdaroğlu, kendisini CHP’ye davet etti. O da teklifi kabul etti. Ardından 3 Eylül’de Bursa’da bir düğüne katılan Akşener’in yanına giderek, “Kılıçdaroğlu, bana Nilüfer Belediyesi adaylığını önerdi, kabul ettim” dedi. Akşener de “Hayırlı olsun” diye karşılık verdi.

İbrahin Alagöz’ün rozetini Kılıçdaroğlu taktı

Alagöz, Kılıçdaroğlu’nun yeni rozetini taktığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kılıçdaroğlu’na teşekkür eden Alagöz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Kıymetli hemşehrilerim, Sayın Kılıçdaroğlu’ nun daveti üzerine Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılma mutluluğunu yaşıyorum. Ülkemiz ve Bursamız için daha aydınlık bir gelecek inşa etme yolunda yeni bir adım attık.

 

İbrahim Alagöz

Exit mobile version