Arda Güler’den veda mesajı

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Arda Güler’den veda mesajı

Real Madrid ile sözleşme imzalamak için İspanya’ya giden Arda Güler, veda mesajı paylaştı.

Genç oyuncu İnstagram hesabından paylaştığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hayatımın en güzel günlerini yaşadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduğum çubukluyu ilk kez giydiğim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteşem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaştığım muhteşem desteği hiçbir zaman unutmayacağım.

Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her şeyi başarabileceğini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu.

Bugün olduğum kişi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaşatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. İyi ki Fenerbahçe.”

FENERBAHÇE’DEN KAP BİLDİRİMİ

Fenerbahçe, Arda Güler’in Real Madrid’e transferi için görüşmelerin başladığını KAP’a bildirdi. Bildiride şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler’in İspanyol Kulübü Real Madrid CF’e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir.

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF’in elde edeceği transfer bedelinin %20’si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir.”

Arda Güler, sağlık kontrolünün ardından 6 yıllık resmi sözleşmeyi imzadı.

Exit mobile version