Bayern Münih – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Alman devi Bayern Münih'le deplasmanda kozlarını paylaşacak. Cimbom, Bayern'e karşı evinde oynadığı mücadelede iyi bir performans sergilemesine rağmen güçlü rakibi karşısında 3-1 mağlup olmuştu. Aslan, bu kez şanssızlığını kırıp Bayern Münih maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Bayern Münih - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray bu akşam saat 23.00’de Şampiyonlar Ligi’ndeki en zor sınavlarından birisine çıkıyor. Toplamda 4 puanı bulunan Galatasaray, bu zorlu karşılaşmadan puanla ayrılmayı amaçlıyor.
Bayern Münih Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray, bugün Alman ekiplerinden Bayern Münih’e konuk oluyor.  Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray Şampiyonlar Ligi serüvenine tüm hızıyla devam ediyor. Oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray galibiyet hedefliyor.
Galatasaray’da en büyük soru işaretlerinden birisi Muslera’nın oynayıp oynamayacağı oldu. Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Muslera, Bayern Münih maçı öncesi yapılan antrenmanda diğer kalecilerle birlikte çalışmalara katıldı.

‘Bayern Münih-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?’

Bayern Münih Galatasaray maçı Türkiye saati ile 23.00’de başlayacak. Mücadele Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak. Maçın Tv8,5’tan şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı ile ilgili bir duyuru yapılmadı.

Exit mobile version