Beşiktaş Başakşehir’i tek golle geçti

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, sahasında RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 55. dakikada Muleka kaydetti.

Beşiktaş 1-0 Başakşehir

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Beşiktaş, sahasında RAMS Başakşehir’i 1-0 mağlup etti. Beşiktaş’a galibiyeti getiren golü 55. dakikada Muleka kaydetti.

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş ile Çağdaş Atan’ın ekibi Başakşehir, hakem Arda Kardeşler’in düdük çaldığı maçta Beşiktaş Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadele siyah-beyazlı takımın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Tüpraş Stadyumu’nda oynanan ve Arda Kardeşler’in düdük çaldığı maçı Beşiktaş 1-0 kazandı. Siyah-beyazlıların galibiyet golnüü 55. dakikada Muleka attı. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, Siyah-beyazlı takımın başındaki ikinci dönemine galibiyetle başladı. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 22’ye yükseltti. Başakşehir ise 9 puanda kaldı.

Beşiktaş milli araya galibiyetle gitti

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan’ın Beşiktaş’a karşı kötü serisi devam etti. Atan, Beşiktaş’a karşı oynadığı son 4 maçı gol atamadan kaybetti. Bu sonucun ardından Beşiktaş ligde bir maç aradan sonra kazandı ve milli araya 22 puanla gitti. Başakşehir ise 9 puanda kaldı. Beşiktaş, milli aradan sonra Samsunspor deplasmanına gidecek. Başakşehir, sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.

İLK 11’LER

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Necip, Tayfur, Amir, Salih, Gedson, Bakhtiyor, Rebic, Muleka.

Başakşehir: Volkan Babacan, Dubois, Duarte, Ba, Opoku, Mahmut, Emirhan, Berkay, Dennis, Serdar, Piatek.

Exit mobile version