Beşiktaş, Eyüpspor’u 4-0 yenerek turladı

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş ile Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. Turu'nda kozlarını paylaştı. Kritik maç Tüpraş Stadyumu'nda oynandı. Müsabakayı Murat Erdoğan yönetti. Kritik maçı Beşiktaş 4-0'lık skorla kazandı ve Türkiye Kupası'nda adını son 16'ya yazdırdı.

Beşiktaş, Eyüpspor'u 4-0 yenerek turladı

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. tur maçında Beşiktaş evinde Eyüpspor’u konuk etti. Siyah-beyazlı takım sahadan 4-0 galip ayrıldı.

Beşiktaş’ın gollerini 16. dakikada Salih Uçan, 36. (penaltı) ve 67. dakikalarda Cenk Tosun ile 87. dakikada Rebic kaydetti.

GHEZZAL 78 GÜN SONRA 11’DE

Siyah-beyazlı ekibin Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal, 78 gün sonra bir maçta 11’de görev aldı. 30 Ekim 2023 tarihinde Süper Lig’in 10’uncu haftasında oynanan Gaziantep FK maçında ilk 11’de görev yapabilen Ghezzal daha sonra sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalırken kısa bir süre ise kadro dışında bırakılmıştı. Ligde son 3 haftada oynanan Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük karşılaşmalarında oyuna sonradan dahil olan tecrübeli kanat, yaklaşık 2.5 aylık aranın ardından ilk 11’de forma giydi.

Exit mobile version