Dilan Polat’ın şirketlerine baskın yapıldı

Haklarında kara para aklama, yasa dışı bahis ve vergi kaçırma gibi iddialar bulunan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'a ait iş yerlerinde arama yapıldığı bildirildi

dilan polat son havadis kol

Son dönemde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konulmuştu. Polat çiftine ait 15 şirkette arama başlatıldı.

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında arama

Lüks yaşantısını gözler önüne seren Polat Ailesi hakkında yargı harekete geçti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan, Polat Ailesi soruşturması hakkında basın açıklaması yapılmıştı. Başsavcılık tarafından yapılan yazılı açıklamada, Engin Polat ve Dilan Polat ile diğer şüpheliler hakkında ihbarda bulunulması üzerine soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Bakan Yılmaz Tunç son durumu bildirdi

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise süreçle ilgili detayları paylaşmıştı.

Suç örgütlerine ve özellikle basında geniş yer bulan Polat ailesine yapılan operasyonlarla ilgili soruyu cevaplayan Tunç, MASAK raporları çerçevesinde soruşturmanın süratle tamamlanacağını belirtti

Özellikle sosyal medyada yargının konuya duyarsız kaldığı yönündeki eleştirilere tepki gösteren Tunç, yargının her türlü suçun üstüne gittiğini kaydetti.

 

Exit mobile version