Fenerbahçe ‘güle oynaya’ üst tura çıktı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanşında deplasmanda Zimbru ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, karşılaşmayı 4-0'lık skorla kazandı ve bir üst tura adını yazdırdı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Moldova’nın Zimbru ekibiyle 5-0’ın rövanşında karşılaştı. Fenerbahçe rakibini skorla yenerek rahat bir şekilde 3.tura yükselmeyi başardı.. İlk yarısı tamamen Fenerbahçe hakimiyetinde geçen ve 0-0 lık skorla golsüz biten maçın 2.yarısında adeta şov yaptı ve bulduğu 4 golle rakibi 4-0 mağlup etti. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri  Batshuayi (2), Dusan Tadic ve İsmail Yüksek kaydetti.

Fenerbahçe bir sonraki turda Differdange-Maribor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Fenerbahçe’de 31.dakikada sakatlık yaşayan Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo yerini Mert Hakan Yandaş’a bıraktı..

Fenebahçe’de Rotasyon

Fenerbahçe’de rahat geçen ilk maç sonrası teknik direktör İsmail Kartal Zimbru deplasmanında, Szymanski , Kent, Dzeko ve Djiku gibi oyuncuları ilk 11’de başlatmayarak dinlendirdi.. Yeni transferlerden Sırp Yıldız Dusan Tadic ise sahaya kaptan olarak çıktı.. 2.yarıda ise sahaya kaptan olarak çıkan Mert Hakan gösterdiği performans ile maça adeta damgasını vurdu.

ZİMBRU FENERBAHÇE

ZİMBRU FENERBAHÇE İLK 11’LER:

ZİMBRU: Mostovei, Macritchii, Stefan, Burghiu, Misaras, Damascan, Dedechko, Djou, Soumah, Samiev, Caruntu

FENERBAHÇE: Altay, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Luan Peres, Ferdi, İsmail, Crespo, Tadic, İrfan Can, King, Batshuayi

STAT: Zimbru Stadyumu

SAAT: 20:30

HAKEM: Rob Harvey

YAYIN: S Sport Plus

Exit mobile version