Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İlk 11’ler…

Süper Lig'in 11'inci haftası dev bir maça ev sahipliği yapacak. İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si sahasında yeniden görevine geri dönen Abdullah Avcı'Trabzonspor'unu  ağırlayacak.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İlk 11'ler...

Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda Trabzonspor ile oynayacak.

Ligde sarı-lacivertliler, 10 maçta 10 galibiyet alarak aldığı 30 puanla liderliğini sürdürüyor. Bordo-mavililer ise 10 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde ederek topladığı 16 puanla 6. sırada bulunuyor.

Bir tarafta sezona 19’da 19’la başlayan ve yola kayıpsız devam etmeyi hedefleyen Fenerbahçe, diğer tarafta Abdullah Avcı’nın gelişiyle yeniden çıkış peşinde olan Trabzonspor… Sarı-Lacivertli ekibin savunmasında önemli eksikler var, Bordo-Mavililer’de ise yıldızların dönüşü sevinç yarattı. Kadıköy’deki dev kapışma nefesleri kesecek.

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe, saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda Trabzonspor ile oynayacak. Beın Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak maçı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Furkan Ürün yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

Fenerbahçe – Trabzonspor maçının muhtemel 11’leri

Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Samet, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Zajc, İ.Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.
Trabzonspor: Uğurcan, , Mehmetcan, Baniya, Denswil, Eren, Mendy, Berat, Visca, Bakasetas, Trezeguet (Pepe), Onuachu.

LİGDE 101. MAÇ

Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde 100 kez rakip oldu. Geride kalan müsabakalarda sarı-lacivertliler 40 galibiyet alırken, Trabzonspor ise 26 kez 3 puan alan taraf oldu. 34 maç ise berabere sona erdi. Kanarya’nın 132 golüne, Karadeniz ekibi 103 golle karşılık verdi.

FENERBAHÇE’DE 6 EKSİK

Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında 6 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Fred Rodrigues, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş önemli müsabakada yer almayacak.

TRABZONSPOR’DA 3 İSİM YOK

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sahasında Corendon Alanyaspor’u 1-0 yenen, VavaCars Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, Fenerbahçe deplasmanından galibiyetle ayrılmanın mücadelesini verecek. Bordo-mavili takımda Orsic, Hüseyin Türkmen, Fernandez ve Trezeguet’in sakatlıkları bulunuyor.

Exit mobile version