Fenerbahçe Twente’yi parçaladı! 5-1

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe sahasında Twente'yi konuk etti. Fenerbahçe adeta şov yaparak 5-1 kazandı ve rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.

fenerbahçe 5 twente 1 son havadis

UEFA Konferans Ligi play-off turunda temsilcimiz Fenerbahçe ile Twente karşı karşıya geldi. Mücadeleyi temsilcimiz 5-1 kazandı..

Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 33. dakikada Oosterwolde, 60. dakikada Szymanski, 62 ve 74. dakikalarda İrfan Can Kahveci ve 90+3’te penaltıdan Tadic attı. Twente’nin tek golü 20. dakikada Ugalde’den geldi. Hollanda temsilcisinde Regeer 42. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Play-Off turu rövanş maçı 31 Ağustos Perşembe günü De Grolsch Veste Stadyumu’nda oynanacak.

OOSTERWOLDE FENERBAHÇE KARİYERİNİN İLK GOLÜNÜ ATTI

Fenerbahçe’ye Twente karşısında beraberliği getiren golü atan Jayden Oosterwolde, sarı-lacivertli forma ile ilk kez gol sevinci yaşadı.

Sebastian Szymanski’nin sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahası çizgisi üzerinde düzgün bir kafa vuruşu yapan 22 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli formayla ilk golünü

Fenerbahçe – Twente ilk 11’ler:

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, Fred, İsmail, Szymanski, Kent, Tadic, Batshuayi

Twente: Unnerstall, Sadilek, Pröpper, Hilgers, Sampsted, Kjölö, Vlap, Steijn, Regeer, Rots, Ugglde

kaydetti.

Exit mobile version