Galatasaray şampiyon gibi bitirdi

Galatasaray ve Fenerbahçe, bu sezonki son maçlarına Nef Stadyumu’nda çıktı. Galatasaray, 28. dakikada Nicolo Zaniolo'nun attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 61. dakikada Fenerbahçe'de Luan Peres, kırmızı kart gördü. Galatasaray, 71. dakikada Mauro Icardi'nin attığı golle skoru 2-0'a taşıdı. Galatasaray, 79. dakikada Nicolo Zaniolo ile bir gol daha bularak skoru 3-0'a taşıdı.

5. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Barış Alper’in içeri çevirmek istediği pozisyonda savunmadan seken top kaleye yöneldi. Kaleci İrfan Can’ın sonda müdahalesiyle top kornere gitti.

12. dakikada Galatasaray’da Victor Nelsson sarı kart gördü.

16. dakikada Barış Alper’in sol kanattan ceza sahasına girerek yaptığı vuruşta kaleci İrfan Can gole izin vermedi.

18. dakikada Galatasaray penaltı bekledi ancak hakem Bitigen oyunun devam etmesini istedi.

25. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve Ferdi Kadıoğlu kayarak müdahale yaptıkları sırada sakatlanarak yerde kaldı. Her iki oyuncu da oyuna devam ediyor.

GOL | 28. dakikada Galatasaray, Nicolo Zaniolo’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Barış Alper Yılmaz’ın kafayla gönderdiği pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Zaniolo, sert bir şutla topu ağlara gönderdi.

Galatasaray şampiyon gibi bitirdi
36. dakikada Victor Nelsson ile Enner Valencia arasında yaşananlardan sonra saha karıştı. İki takım yedek kulübeleri de tartışmaya dahil oldu.

39. dakikada sol kanattan Barış Alper’in ortasında top Szalai’den sekip arka direkte Zaniolo’nun önünde kaldı. Zaniolo’nun vuruşunda top farklı şekilde auta gitti.

44. dakikada ceza yayı içinden Kerem’in pasında ceza sahası içi sol çaprazdan Kazımcan Karataş’ın vuruşunda top auta gitti.

İlk yarı Galatasaray’ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.


İkinci yarı başlarken Fenerbahçe’de Diego Rossi çıktı, Osayi Samuel oyuna girdi.

61. dakikada Fenerbahçe’de Luan Peres, kırmızı kart gördü.

65. dakikada Fenerbahçe’de Arda Güler, yerini Emre Mor’a bıraktı.


GOL | 71. dakikada Galatasaray, Mauro Icardi’nin attığı golle skoru 2-0’a taşıdı. Golün ardından Nef Stadı’nda ‘Aşkın Olayım’ şarkısı çalındı. Mauro Icardi, Johan Elmander’den sonra bir sezonda Fenerbahçe’ye iki maçta da gol atan ilk futbolcu oldu.

GOL |  79. dakikada Galatasaray, Nicolo Zaniolo ile bir gol daha bularak skoru 3-0’a taşıdı.

82. dakikada Fenerbahçe’de Miha Zajc sarı kart gördü.

Dev maç bu skorla sona erdi.

Exit mobile version