Galatasaray zorlansa da kazanmayı başardı: 3-1

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, İstanbulspor'u misafir etti. Galatasaray maçı zor da olsa kazanmayı başardı: 3-1

9′ Galatasaray’da Mertens, ceza sahası içinden vuruşunu yaptı, ancak top savunmaya çarpıp geri döndü.
17′ Kerem’in ceza sahası içinden şutu, yandan dışarıya gitti. Kerem sonrasında yerde kaldı ve kısa bir sakatlık yaşadı.
28’ İstanbulspor’un sağ kanattan kullandığı taç atışı sonrasında Ali Yaşar topla buluştu. İçeriye doğru yapılan ortada Sambissa iyi yükseldi ve Muslera’nın soluna doğru köşeye topu gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

GOL İPTAL! İstanbulspor’da Ali Yaşar’ın attığı gol öncesinde ceza sahasında İstanbulsporlu oyuncunun eline değdiği gerekçesiyle hakem golü iptal etti ve Galatasaray adına penaltı kararı verdi.

Galatasaray zorlansa da kazanmayı başardı: 3-1

36′ GOL! Penaltıda topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, golünü attı ve Galatasaray’a İstanbulspor karşısında beraberliği getirdi. Skor şimdi 1-1.
Galatasaray ile İstanbulspor arasında oynanan mücadelenin ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

54′ Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz, ceza sahası dışı sol çaprazından vurdu, top yandan auta çıktı.

67′ GOL İPTAL! Galatasaray’da sağdan yapılan ortada Icardi boşta kalan topa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Ancak daha sonra hakem VAR’a gitti ve ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.
75′ İstanbulspor, geliştirdiği hızlı atakta Galatasaray kalesine etkili geldi. Yapılan vuruşta top savunmadan döndü ve Galatasaray’ın hızlı atağına dönüştü.
79′ GOL! Kerem Aktürkoğlu serbest vuruştan kalecinin soluna doğru yerden vuruşunu yaptı, seken top ağlarla buluştu ve Galatasaray, 2-1 öne geçti.

90+1′ PENALTI! Icardi penaltıdan attığı golle maçın sonucunu ilan etti: 3-1

Exit mobile version