Galatasaray’a hayat öpücüğü: 2-1

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta Wilfried Zaha ve Barış Alper Yılmaz'ınn golleriyle maçı 2-1 kazandı.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta Gaziantep FK’yı konuk etti.
Gaziantep FK, 29. dakikada Arda Kızıldağ ile öne geçti. Galatasaray 72. dakikada Wilfried Zaha ile beraberliği sağladı, 89’da Barış Alper Yılmaz ile öne geçti ve maçı kazandı.

1′ Galatasaray-Gaziantep FK maçında ilk düdük sesi geldi.
4′ Galatasaray gole çok yaklaştı! Mertens’in kullandığı serbest vuruşta Icardi’nin kafa vuruşu üst direğe çarpıp auta gitti.
18′ Icardi ile duvar pası yapan Kerem Aktürkoğlu’nun şutunda açıyı iyi kapatan Nita gole izin vermedi.
22′ Gaziantep FK çok etkili geldi. Konuk ekibin geliştirdiği kontra atakta Markovic’in şutunu Muslera zorlukla kornere çeldi.
29′ Gaziantep FK, Arda ile golü buldu. Sol kanattan yapılan ortayı altıpas içinde kafayla ağlara yollayan Arda Kızıldağ takımını 1-0 öne geçirdi.
36′ Top Nita’da kaldı. Kerem Demirbay’ın ortasında Torreira uçarak kafayı vurdu, Nita üzerine gelen şutta hata yapmadı.
41′ Galatasaray yine direğe takıldı! Kaleye yakın mesafeden kullanılan serbest vuruşta Kerem Demirbay’ın şutu direkte patladı.
45+2′ Gaziantep FK ikinci gole yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına çevrilen ortayı topukla kaleye göndermek isteyen Dragus’a, Muslera izin vermedi.
45′ Gaziantep FK, Galatasaray karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
46′ İkinci yarı başladı.
55′ Icardi dışarıya yolladı! Ceza sahasına gelen ortada kafa vuruşunu uzak direğe yapan Icardi çerçeveyi bulamadı.
57′ Galatasaray direkleri aşamıyor! Mertens’in nefis şutunda top önce üst direğe ardından da yan direğe çarptı ve oyun alanına geri döndü.
61′ Galatasaray beraberliğe çok yaklaştı. Ceza sahası içinde Zaha’nın yakın direğe yaptı vuruş az farkla dışarı gitti.

Galatasaray'a hayat öpücüğü: 2-172′ Galatasaray maça denge getirdi. Halil’in pasında yerden çok düzgün bir vuruş yapan Zaha, Nita’yı mağlup ederek skoru 1-1 yaptı.
77′ Galatasaray direkleri dövmeye devam ediyor! Zaha’nın şutunda savunmaya çarpan top üst direkten döndü ve Halil’in önünde kaldı. Halil’in kafa vuruşunda Nita inanılmaz bir refleksle golü önledi. Pozisyonun devamında topu yine önünde bulan Halil’in dar açıdan vuruşu direğe çarpıp auta gitti.
89′ Galatasaray, Barış Alper ile golü buldu. Icardi’nin şutunda savunmadan seken topu çok iyi takip eden ve gelişine şahane bir vuruş çıkaran Barış Alper skoru 2-1’e getirdi.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 60 yaptı. Gaziantep FK ise 23 puanda kaldı.

Exit mobile version