İsrail Kızıldeniz’e savaş gemilerini konuşlandırıldığını açıkladı

7 Ekim'de Hamas'ın başlattığı Aksa Tufanı sonrası Orta Doğu'da büyük etki yaratan savaşta, her geçen gün yeni bir olay yaşanıyor. İsrail güçlerinin Gazze'yi abluka altına alması sonrası Gazze'den irtibat bu sabah itibariyle tamamen kopmuştu. Son olarak İsrail donanması Kızıldeniz'e savaş gemilerini konuşlandırıldığını açıkladı

israil kızıldeniz

7 Ekim’de Hamas’ın başlattığı Aksa Tufanı sonrası Orta Doğu’da büyük etki yaratan savaşta, her geçen gün yeni bir olay yaşanıyor. İsrail güçlerinin Gazze’yi abluka altına alması sonrası Gazze’den irtibat bu sabah itibariyle tamamen kopmuştu. Son olarak İsrail donanması Kızıldeniz’e savaş gemilerini konuşlandırıldığını açıkladı..

İSRAİL SAVAŞ GEMİLERİ KIZILDENİZ’DE

İsrail ordusundan bugün yapılan yazılı açıklamada ise; “Durum değerlendirmesi doğrultusunda ve bölgede artan savunma çalışmaları kapsamında Deniz Kuvvetleri’ne ait füze gemileri Kızıldeniz bölgesine ulaştı” denildi.

2014’TEN BERİ BİR İLK

Öte yandan; Yemen’de Eylül 2014’ten beri başkent Sana ve diğer bazı bölgeleri kontrollerinde tutan İran destekli Husiler, ilk defa İsrail’e yönelik saldırıları üstleniyor.

 

 

Exit mobile version