İzmir’de tünelde büyük TIR faciası

İzmir'de tünelde büyük TIR faciası

İzmir’de, Bayraklı ile Bornova ilçeleri arasındaki İzmir Çevre Yolu Bayraklı Tünelleri’nde bir TIR’da yangın çıktı. Yangın, saat 11.00 civarında meydana geldi. Bornova’dan Karşıyaka istikametine seyir halinde olan TIR, bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İzmir Çevre Yolu Bayraklı Tünelleri’nde bir TIR’da yangın çıktı. TIR kullanılamaz hale gelirken tünel trafiğe kapatıldı. Araçlarda mahsur kalan ve dumandan etkilenen 26 kişi ise tahliye edilerek hastaneye kaldırıldı.

İzmir’de Bayraklı ile Bornova ilçeleri arasındaki tünelde bir TIR’da yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yangın saat 11.00 sıralarında İzmir Çevreyolu Bayraklı Tünelleri’nde meydana geldi. Bornova’dan Karşıyaka istikametine seyir halinde olan bir tır bilinmeyen bir nedenle birden alev aldı.

MAHSUR KALANLAR TAHLİYE EDİLDİ

Yangının tünelde olması sebebiyle dumanlar tünelin içini kaplarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, tünel içinde bulunan ve dumandan etkilenen araç içerisindeki çok sayıda vatandaş polis ekipleri tarafından araçla dışarı çıkartıldı.

Tünelde mahsur kalan ve dumandan etkilenen 2’si çocuk 21 kişi ile olaya müdahale ederken dumandan etkilenen güvenlik ve sağlık ekiplerinden 5 kişi ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Yangın, ekiplerin çalışması sonucu kontrol altına alındı. Tünel, Karşıyaka yönüne ulaşıma kapatıldı.

BAŞKAN SOYER’DEN AÇIKLAMA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de yangınla sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Soyer, “Çevreyolu Karşıyaka yönü, Bayraklı Tüneli içinde bir TIR yangınına itfaiye ekiplerimiz 13 araçla müdahale ediyor. İçeride dumandan etkilenen ve araçlarında mahsur kalan vatandaşlarımızın tahliyesine başlandı” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version