Manchester United-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (Muhtemel 11’ler)

Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Kopenhag'la evinde berabere kalan Galatasaray, 2. hafta mücadelesinde Manchester United’a konuk olacak. Manchester United-Galatasaray maçı ne zaman? Manchester United-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Manchester United-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? (Muhtemel 11'ler)

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında İngiliz devi Manchester United’a konuk olacak. Old Trafford’da Galatasaray’ın en büyük kozu Mauro Icardi olacak.

Daha önce Başakşehir’in başında Manchester United’a karşı Şampiyonlar Ligi galibiyeti bulunan Okan Buruk, bu kez Galatasaray’ın hocası olarak zafer istiyor.

Cimbom’da Hakim Ziyech, sakatlığı nedeniyle Manchester kafilesine dahil edilmedi. Kırmızı Şeytanlar’da stoper Martinez 3 ay yok. Diallo, Mainoo, Bissaka, Shaw, Malacia’nın da oynaması beklenmiyor. Reguilon şüpheli, Sancho kadro dışı.

Manchester United-Galatasaray maçı ne zaman? Manchester United-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Old Trafford’da oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak Manchester United-Galatasaray maçı EXXEN’den canlı yayınlanacak. Maçı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek.

Manchester United-Galatasaray muhtemel 11’ler:

Manchester United: Onana, Dalot, Varane, Lindelöf, Amrabat, Casemiro, Mount, Antony, Fernandes, Rashford, Hojlund
Galatasaray: Muslera, Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

Exit mobile version