Özgür Özel ve Meral Akşener’den ‘İttifak’ açıklaması!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından konuşan Akşener, “Yerel seçimlerde işbirliğini Genel İdare Kurulumuzda yeniden görüşeceğiz” dedi.

Özgür Özel ve Meral Akşener’den ‘İttifak’ açıklaması!

Yerel seçimler öncesi Ankara’da dikkat çeken bir görüşme gerçekleşti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir araya geldi.

İYİ Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmenin gündeminde başta Ankara ve İstanbul olmak üzere yerel seçimlerde olası iş birliği vardı.

Özel dün grup toplantısında muhalefete seslenmiş “Bütün Türkiye’yi büyük güç birliğine davet ediyoruz.” açıklamasını yapmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da geçen hafta Akşener ile İYİ Parti genel merkezinde ziyaret etmişti. İYİ Parti yönetimi yerel seçimlere her yerde kendi adaylarıyla girme kararı almıştı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi. Yerel seçimlerde ittifak konusu gündeme gelirken, gözler Meral Akşener’e çevrildi.

AKŞENER’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Özgür Özel’in ziyaretinin ardından açıklama yapan Meral Akşener, “CHP ile yerel seçimlerde ittifak olacak mı?” sorusuna ise “Bunu Genel İdare Kurulu’nda görüşeceğiz” cevabını verdi.

Akşener, “Normalde Pazartesi günü Genel İdare Kurulu (GİK) toplanacaktı. Bizde bu konuyu Pazartesi günü gündeme getireceğiz. Onlar nasıl bir cevap verecek göreceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Özgür Özel’e teşekkür ederiz” dedi.

Exit mobile version