Pozantı’da muhteşem kutlama

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana'nın Pozantı ilçesine gelişi ve Pozantı Kongresi'nin 103’üncü yıldönümü törenlerle kutlandı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün meclis başkanı sıfatıyla katıldığı ilk ve tek kongre olan Pozantı Kongresi’nin 103’üncü yıldönümü nedeniyle düzenlenen törenlere Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdürü Kahraman Özkeskin, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkanları ve vatandaşların yanı sıra İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı şair ve yazar Kasım Alper Özdemir’de katıldı.

Pozantı’da muhteşem kutlamaÇeşitlik etkinliklerin yanı sıra binlerce kişinin katıldığı akşam etkinliklerinde ise sahnede türküleriyle Savaş Korkmaz, şiirleriyle Kasım Alper Özdemir ve muhteşem sahnesi ile oyuncu ve sanatçı Öykü Gürman vardı..

Kasım Alper Özdemir yaptığı konuşmada; Pozantı’nın doğa harikası bir yer olduğunu dile getirirken buradaki tarihi doğayı ve turizmi herkesin görmesi gerekir diyerek davetleri için tertip komitesine teşekkür etti.

Exit mobile version