Real Madrid açıkladı: Sakatlığı süren Arda Güler ABD kampından geri dönüyor

Real Madrid kulübü, ABD'deki hazırlık maçlarında forma giyemeyen ve bir süredir tek başına çalışan Arda Güler'in sakatlığıyla ilgili resmi bir açıklama yayımladı..

Real Madrid’de Arda Güler için şanssız bir süreç yaşandı. Fenerbahçe’den transferi büyük ses getiren yıldız oyuncu, takım çalışmalarına başlanması sonrası antrenmanlardaki olumlu görüntüsüyle dikkat çekiyordu. Fakat Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kamp ile birlikte şanssız bir süreç yaşadı.

Real Madrid kulübü, ABD’deki hazırlık maçlarında forma giyemeyen ve bir süredir tek başına çalışan Arda’nın sakatlığıyla ilgili resmi bir açıklama yayımladı..

Yaşadığı sakatlık nedeniyle hazırlık maçlarında forma giyemeyen Arda konusunda Real Madrid, resmi bir açıklama paylaştı. Carlo Ancelotti’nin Barcelona ile oynanacak mücadelede forma giyemeyeceğini belirttiği genç oyuncu, kamptan ayrılarak Madrid’e dönmek durumunda kaldı.

Real Madrid’den yapılan açıklamada Arda Güler’e yapılan tetkikler sonucunda sağ diz iç menisküsünde sakatlık tespit edildiği ve tedavisinin devamı adına Madrid’e döneceği ifade edildi.

 

arda güler

Exit mobile version