Şef Tolga Kuru: “100 liralık reklam hayatımı değiştirdi”

Son Havadis YouTube hesabımızda sizlerle buluşan ‘Türkiye’nin Markaları’ programında Bafra Pide Coşkun Kuru'nun Şefi Tolga Kuru bizlerle birlikteydi. Şef Tolga Kuru restoranın kuruluş hikayesi, büyürken yaşanan zorluklar ve gelecek planları hakkında bizlere açıklamalarda bulundu, Bafra Pide Coşkun Kuru'nun Şefi Tolga Kuru ‘Türkiye’nin Markaları’ programına verdiği ropörtaj’dan öne çıkanları sizler için derledik..

tolga kuru bafra pide coşkun kuru

YouTube video player

Son Havadis YouTube hesabımızda sizlerle buluşan ‘Türkiye’nin Markaları’ programında Bafra Pide Coşkun Kuru’nun Şefi Tolga Kuru bizlerle birlikteydi. Şef Tolga Kuru restoranın kuruluş hikayesi, büyürken yaşanan zorluklar ve gelecek planları hakkında bizlere açıklamalarda bulundu, Bafra Pide Coşkun Kuru’nun Şefi Tolga Kuru ‘Türkiye’nin Markaları’ programına verdiği ropörtaj’dan öne çıkanları sizler için derledik..

 

Şef Tolga Kuru: “100 liralık reklam hayatımı değiştirdi”

Verdiği ufak çaplı bir sosyal medya reklamı ile dönüş noktasının başladığını belirten Tolga Şef şunları söyledi;

“Dükkanda işler çok azdı 3 kişiydik sadece zaten ben ve eşimde çalışıyorduk, eşim her zaman bana destek oldu. Bir gün 100 tl lik bir reklam girdik sonrasında ise Merter’den bir iş yeri 30 tane kıymalı pide sipariş etti. Bizleri reklam sayesinde görmüşler bizde daha sonra o işin karı ile 1000 tl’lik bir reklam girdi. Ne olduysa o andan sonra oldu artık dükkanda kuyruklar oluştu müşteriler sıraya giriyordu, yani kısacası bir ufak reklam işyerimiz için kritik bir dönüş noktası oldu” ..

 

 

Exit mobile version