Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’li Yalı Çapkını Dizisi Reytinglerde Zirveyi Salladı

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in başrollerinde bulunan Yalı Çapkını dizisi her geçen gün reytingini arttırmaya devam ediyor. Tüm detaylar haberimizin devamında...

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'li Yalı Çapkını Dizisi Reytinglerde Zirveyi Salladı

Ekranların sevilerek izlenen dizisi dün akşam yayınlanan 9. bölümü ile 1. sıranın sahibi oldu. Dizi yeni bölümünün ardından tüm kategorilerde en çok izlenen dizi oldu. Dizi özeti AB ve ABC1 kategorilerinde ise ikinciliğin sahibi oldu. Dizide genç oyuncular Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'e ek olarak Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Ersin Arıcı gibi deneyimli isimler de bulunuyor.

Yalı Çapkını 9. Bölümde Neler Oldu?

Suna'yı kurtarmak için onu kaçırma kararı alan Ferit, Seyran ve Abidin'in planı kusursuz bir şekilde işe yaradı. Padişahın Ferit'le olan geçmişi seyircilere aktarıldı. Esme'nin Seyran'ın Suna'ya yardım ettiğini açıklaması üzerine konaktan koşarak çıkan Kazım, Seyran'ı boğazından yakaladığını fark edince dayanamayan Suna Kazım tarafından etkisiz hale getirildi.

Gülseren Budayoğlu'nun kitabından esinlenilerek oluşturulan Yalı Çapkını dizisinin hikayesi, başta dede Halis Ağa olmak üzere Ferit ailesinin uygun gördüğü Gaziantepli bir kızla evlenmeye karar vermesiyle başlıyor. Ferit evlenmek için gönülsüz olsa da dedesinin sözlerine karşı gelemez. Doğru gelini bulmak Halis Ağa'nın en yaşlı gelini İfakat'ın üstlenmesi gerekmektedir.

Exit mobile version