Alparslan Büyük Selçuklu Mesasiri Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 2 sezondur TRT ekranlarında oldukça büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Tarihi diziye bu sezon çok sayıda yeni isim dahil olurken, Mesasiri karakterine hayat veren Devrim Saltoğlu'nun kim olduğu da araştırılan konular arasında. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu Mesasiri kim, tarihteki yeri ne? İşte, Alparslan Büyük Selçuklu Mesasiri karakteriyle ilgili tüm detaylar...

Alparslan Büyük Selçuklu Mesasiri Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yayınlanan son bölümünde Melik Alparslan şifa bulmak için Bağdat'a gittiğinde, kötü vali Aslan Mesasiri'yle yolları kesişti. Dizinin sıkı takipçileri ise Vali Aslan Mesasiri'yi canlandıran oyuncuyla ilgili detayları merak etti.

Alparslan Büyük Selçıklı Son Bölümde Neler Oldu?

Alparslan Bizans'ın tekfuru Grigor'un gizlice verdiği zehirin etkisinde kalırken, Alparslan adamlarını Girgor'dan kurtarmayı başardı.

Selçuklu sultanı, Alparslan için Bağdat'taki şifacılara ulaşarak özel ilaçlar hazırlatır. Alparslar tedavi görmek için Bağdat'a doğru ilerlerken, Sultan'ın 2. planı olan orada uygulanan eziyete dur demek için kendisinin görevlendirildiğinin de farkındadır.

Bağdat halkına zulm eden ve Halifeyi bile baskı yapan Vali Mesasiri kısa süre sonra kendi hükmünün biteceğini fark edince, yeni planlar uygulamaya koyulur. Alparslan ile adamlarını öldürmeyi amaçlarken, ona yardımcı olan halifenin en yakın adamlarına kadar herkesi öldürür.

Vali Mesasiri Kim?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Mesasiri karakterine Devrim Saltoğlu hayat veriyor.

Devrim Satloğlu Kim?

1973 Trabzon'da dünyaya gelmiş olan Devrim Saltoğlu, Anadolu Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra yine Anadolu Üniversitesi'nde tiyatro bölümünde eğitim almaya başlamıştır.

Saltoğlu'nun Yer Aldığı Dizi ve Filmler Şunlardır:

Devrim Saltoğlu'nun Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde 3 bölüm oynayacağı düşünülüyor.

Exit mobile version