Arka Sokaklar ekrana ara veriyor! 45 gün çekim yok

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bir süreliğine izne ayrılıyor. Dizi çekimlerine 45 gün ara verildi.

Arka Sokaklar ekrana ara veriyor! 45 gün çekim yok

Yapımcı Türker İnanoğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar'ın çekimlerini 45 gün durdurma kararı aldı. Yapım şirketinin kanaldan ödeme alamadığı için ara verme kararı aldığı öne sürülse bu iddia tamamen yalanlandı.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Kanal D ekranının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın çekimlerine 45 gün ara verildiği açıklandı.

Yapım şirketinin kanaldan ödeme alamadığı için ara verme kararı aldığı iddia edildi ancak bu iddia yalanlandı. Dizi çekimlerine Türker İnanoğlu'nun aldığı kararla ara verileceği açıklandı.

ÖDEME GELMİYOR İDDİALARI YALANLANDI

Erler Film yetkilileri, kanaldan ödeme alamadıkları yönündeki iddiayı kesin bir dille yalanlarken 45 günlük ara verileceği iddiasını doğruladı. çekimlere ara verme kararının yapımcı Türker İnanoğlu'nun şahsi kararı olduğu öğrenildi. 10. sezonda da böyle bir ara veren dizinin sadece bir bölüm stoğu bulunduğu belirtildi.

Kanal D'nin o bir bölümü yayınladıktan sonra nasıl bir yayın planı uygulayacağı merak ediliyor. Bu arada dizinin ekibinden ayrılmak isteyen oyuncular olduğu da konuşuluyor. Dizinin Mesut karakterine hayat veren usta oyuncu Şevket Çoruh projeden ayrılan isim olmuştu.

[ilgili-haber=505]

 

Exit mobile version