Balkan Ninnisi Güldaniye Hala Kimdir, Nerelidir? Selviye İnci Oynadığı Diziler ve Filmler!

Balkan Ninnisi Hala karakterine hayat veren oyuncunun kim olduğu merak konusu olurken, diziden önce yaptığı iş duyanları şaşırttı. Aslında hala karakterine hayat veren oyuncu geçmişte bir sosyal medya fenomeniydi.

Balkan Ninnisi Güldaniye Hala Kimdir, Nerelidir? Selviye İnci Oynadığı Diziler ve Filmler!

TRT 1 kanalında ekranlardaki yerini alan “Balkan Ninnisi” dizisinin birbirinden ünlü oyuncularına ek olarak yardımcı oyuncular da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Onlardan biri de “Güldaniye Hala” karakterine hayat veren oyuncudur. Oyuncunun geçmişte bir sosyal medya fenomeni olduğu öğrenildi. Peki, Balkan Ninnisi Hala kimdir? 

Balkan Ninnisi Hala Kimdir?

Selviye İnci, TRT1 dizisi Balkan Ninnisi'nde Güldaniye Hala rolü ile tanınmaya başladı. Canlandırdığı karakter ile kısa sürede diziye damgasını vuran Selviye İnci, Akşam'ın dijital web kanalı üzerinden yayınlanan Hüsna Köşger'in sunuculuğunu yaptığı Bir Dizi Sohbet programına konuk oldu. Instagram'da yaptığı Rumeli mizahı ile özellikle Balkanlar'da oldukça çok sevilen Selviye İnci, Balkan Ninnisi'ndeki Güldaniye Hala rolü hakkında samimi açıklamalar yaptı. Ünlü isim, şiveye bu kadar yatkın olmasını şu şekidle açıkladı:

“Şiveye bu kadar yatkın olmamın sebebi; sürekli burayla bir bağlantımızın olması. Halen birçok kuzenim burada. Hep bir ayağımız burada olduğu için, şiveye aşinalık hiç geçmedi. Oyuncu değilim, sosyal medyada Rumeli mizahı yapıyorum.”

Selviye İnci Kimdir?

Selviye İnci Selviye İnci 14 Ocak 1983'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1955’de Selviye İnci’nin anne ve babası Türkiye’ye geç etmiştir. Selviye İnci’nin babası Tetovalı annesi ise aslen Kosovalı’dır.  39 yaşında olan Selviye İnci'nin @selviye_inci/ kullanıcı adı ile İnstagram’da yaklaşık 500.000 takipçisi bulunmaktadır. Sosyal medya kullanıcıları tarafından hazırladığı skeçler oldukça beğenilen Selviye İnci aynı zamanda farklı platformlarda da oldukça yüksek izlenme sayılarına ulaşmıştır.

Exit mobile version