Esaret Orhun kimdir, kim oynuyor? Cenk Torun Kimdir?

Esaret dizisinin başrol karakterlerinden Orhun'a hayat veren oyuncunun kim olduğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Orhun, dizide sert, kibirli ve kaba bir adamı canlandırıyor.

Esaret Orhun kimdir, kim oynuyor? Cenk Torun Kimdir?

Kanal 7'de yeni Karamel Yapım tarafından hazırlanarak ekranlara gelen yeni dizi “Esaret”in başrolü “Orhun Demirhanlı” sertliği, kabalığı ve kibirli duruşuyla gözleri üzerine çekiyor. Özellikle de “Hira” isimli hizmetçiye yaptıkları sebebiyle izleyicinin nefretini kazanmaya başlamış durumda.

İstanbul'da yaşayan zengin ve asil bir ailenin oğlu olan Orhun, babasının ölümünün ardından ailenin reisi olmuş durumdadır. Aile, Osmanlı asilzadelerinden birinin soyundan geliyor.

Dizide Orhun Demirhanlı karakterine Cenk Torun hayat veriyor. Peki, Cenk Torun kimdir?

CENK TORUN KİMDİR?

Cenk Torun 24 Mart 1974 tarihinde Ankara'da dünyaya gözlerini açtı. Ayna zamanda Türk sanat müziği sanatçısı Nurdan Torun'un oğludur. 

Televizyon hayatına ilk kez Yıldız Tilbe'nin “Delikanlım” adlı şarkısının klibinde oynayarak başlamıştır. Daha sonra çok sayıda televizyon dizisinde oynamış fakat 1996 yılında Özden Öğrük'ün karikatürünün televizyon versiyonunda yani Çılgın Bediş adlı dizide Oktay karakterine hayat vermiştir ve doksanlı yılların en ünlü oyuncularından biri hâline gelmiştir.

 

 

Exit mobile version