Güzel Günler 4. Bölüm Fragmanı İzle Youtube Yeni Bölüm Fragman

Başrol olarak Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar ve Zeynep Çamcı'yı gördüğümüz Güzel Günler dizisi, ilk bölümüyle izleyicilerin kalbini fethetmeyi başardı.

Güzel Günler 4. Bölüm Fragmanı İzle Youtube Yeni Bölüm Fragman

20 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümü için heyecanla bekleyen izleyiciler, sevilen dizide bu hafta neler olacağını merakla bekliyor. İşte Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı'nın yer aldığı Selin Tunç'un senaryosunu üstlendiği Güzel Günler'in son bölüm bilgileri.

Güzen Günler Oyuncuları Kimdir?

Güzel Günler Konusu

Selma (Leyla Tanlar) bütün çıkar yolları tükettiğini düşünürken aniden ona kalan bir mirası almak için Van'dan İstanbul'a gelir. Altında babasından yadigar hurda arabası, yanında varı-yoğu kardeşi Leylim'le birlikte bir yolculuğa çıkar.

Mirası alabilmesinin tek şartı, mirasın diğer ortağı, eski aşkı Mihran'ı (Burak Dakak) bulmaktır. Onunla aynı gün doğan, daha doğdukları gün aralarında büyük bir aşk olacağına inanılan, Selma'nın günah keçisi ilan edildiği yangının ardından İstanbul'a göçen Mihran.

Selma, İstanbul'da Mihran'ı bir şekilde bulur. Böylece sadece Selma ve Mihran'ın değil, Mihran'ın barista kuzeni Atakan'ın (Olgun Toker), Atakan'ın platonik aşkı boksör Altan'ın (Zeynep Çamcı), Mihranların büyük ve neşeli ailesinin; teyzesi menemenci Kıymet (Binnur Kaya), kuzeni Füsun (Ecem Erkek), annesi Saliha (Seray Gözler), Kıymet'in eli-kolu Feyyaz (Orkuncan İzan) ve ezeli rakibi Hakim'in (Yıldıray Şahinler) hayatı da artık değişmiştir.

Güzel Günler 4. Bölüm Fragmanı İzle Youtube Yeni Bölüm Fragman

Güzel Günler 4. bölüm izle, dizipal Güzel Günler 3. bölüm izle dizipal, Güzel Günler 3. bölüm izle, dizibox Güzel Günler 1. sezon 3. bölüm, Güzel Günler 3 izle, dizipal Güzel Günler 3. bölüm izle, Güzel Günler 3. bölüm izle, dizibox Güzel Günler 3. bölüm, diziyo Güzel Günler 3. bölüm izle, dizipal Güzel Günler 2 izle, dizigom Güzen Günler dizipal, dizibox Güzel Günler 3. bölüm izle, güzel günler 3. bölüm izle, dizipal güzel günler1 bölüm izle diziyo, dizigom güzel günler izle 1 bölüm izle dizibox, dizibox Güzel Günler 3. bölüm izle

 

Exit mobile version