İşte İsmail Küçükkaya’nın yeni adresi

Uzun Yıllardır Fox TV'de sabah programları sunan İsmail Küçükkaya'nın yeni adresi Halk TV oldu.

Uzun zamandır Fox tv de sabah programlarının alışılagelmiş ismi olan İsmail Küçükkaya Fox tv'den ayrıldıktan sonra Halk tv ekranlarına transfer oldu. Haftanın 5 günü sabah programı ve cuma günleri de akşam programı yapacak olan Küçükkaya, “12 Eylül'de başlıyorum” dedi.
 

Cafer Mahiroğlu paylaşımda duyurdu

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, konu hakkında sosyal medya üzerinden üst üste 2 paylaşımda bulundu. Mahiroğlu, ilk paylaşımında “Bu yola çıkarken Türkiye'nin vicdanı olacağıma, adaletten, demokrasiden ödün vermeyeceğime söz verdim. Bu duruştaki arkadaşlarımızla bugüne geldik. Halk TV şimdi daha da güçleniyor. Halkın kanalı Halk TV'de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek. Ailemize hoş geldin…” ifadelerini kullandı.

İsmail Küçükkaya, Halk TV'ye geçti

 

İsmail Küçükkaya'yı açıkladı.

Bir süre sonra bir paylaşım daha yapan Mahiroğlu, bu kez İsmail Küçükkaya'nın adını vererek, “Sevgili Halk TV izleyicileri, az önce isim vermeden Halk TV'de yeni başlayacak bir arkadaş için tweet attım.Biraz gizemolsun istedim ama gizem galiba bana göre değil . Hoşgeldin İsmail Küçükkaya.” dedi
 

 

Exit mobile version