MasterChef kim elendi, kim veda etti ? 11 Aralık 2022 MasterChef’ten elenen yarışmacı belli oldu mu? Favori isim elendi herkes şokta ..

TV8 ekranlarının fenomen programı MasterChef her bölümüyle büyük heyecan yaratıyor. Bu bölüm ise elemeye sahne oldu. Herkes tarafından merak edilen MasterChef kim elendi, kim veda etti ? 11 Aralık 2022 MasterChef’ten elenen yarışmacı belli oldu mu? Favori isim elendi herkes şokta .. detaylar haberde.

TV8 ekranlarının fenomen programı MasterChef her bölümüyle büyük heyecan yaratıyor. Bu bölüm ise elemeye sahne oldu. Herkes tarafından merak edilen MasterChef kim elendi? kim veda etti ? 11 Aralık 2022 MasterChef’ten elenen yarışmacı belli oldu mu? Favori isim elendi herkes şokta .. detaylar haberde ..

Bu haftanın eleme adayları Ayaz, Kıvanç, Büşra ve Burak Kaya olmuştu. Bu dört isim arasından bir yarışmacı programa veda etti.

MasterChef kim elendi? Elenen yarışması belli oldu

Eleme oyunları iki etap üzerinden yapıldı. Puanlama sistemine geçilen yarışmada ilk etapta jüriler yarşmacların tabaklarına göre puanlar verdiler.

İlk etabın puan durumu şu şekilde oluştu;

Kıvanç – 20

Ayaz – 19

Burak Kaya – 15

Büşra – 15

İkinci etap sonrası oluşan puan durumuyla elenen yarışmacı belli oldu. İşte ikinci etap puan durumu;

Kıvanç – 38

Ayaz – 39

Burak Kaya – 35

Büşra – 28

Bu sonuçların ardından MasterChef Türkiye'de elenen isim Büşra oldu. Finalde olmasına kesin gözüyle bakılan Büşra'nın elenmesi herkesi şok etti.

 

MasterChef kim elendi, kim veda etti ? 11 Aralık 2022 MasterChef’ten elenen yarışmacı belli oldu mu? Favori isim elendi herkes şokta ..

Exit mobile version