Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Ünlü gazeteci Müge Anlı, haftanın her günü yayınlanan öğle programında evlilik haberini aldığını duyurdu. Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun hayatı, emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birlikte dünya evine giren ünlü sunucunun sosyal medya hesabından soyadını değiştirmesiyle ortaya çıktı. Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun hayatını ve biyografisini öğrenmek isteyenler için detayları hazırladık.

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir kaç yaşında aslen nereli?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programıyla hafta içi her gün televizyon izleyicisiyle buluşan araştırmacı gazeteci ve sunucu Müge Anlı, şu sıralar özel hayatıyla gündemde. Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir kaç yaşında aslen nereli?

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963'te Adana'da doğdu. Liseyi bitirdikten sonra polis olan Yüzbaşıoğlu, bir süre Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde, daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü'nde çalıştı. 2021 yılında İstanbul Asayiş Teşkilatı'na atandı. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu Ne Zaman Doğdu?

Şinasi Yüzbaşıoğlu 10 Nisan 1963`de dünyaya gelmiştir

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kaç Yaşındadır?

Sevilen polis Şinasi Yüzbaşıoğlu 58 yaşındadır.

Şinasi Yüzbaşıoğlu Nereli?

Aslen Adanalıdır ama hayatının büyük bir kısmını Ankara’da geçirmiştir.

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Burcu Nedir?

Hayranları tarafından özel hayatı oldukça merak edilen başarılı komiserin burcu koçtur.

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Boyu Kaçtır?

Baş komiserin boyu bilinmemektedir.

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kaç Kilodur?

Şinasi Yüzbaşıoğlu kilosu bilinmemektedir. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı İle Evli mi? 

Evet. Sunucu kimliğiyle ekranlardan tanıdığımız Müge Anlı ile 25 Haziran 2022 tarihinde nikah masasını oturmuştur. Daha önce ki yıllarda Gazeteci Burhan Akdağ  adlı kişiyle evli olan Müge Anlı, 2008 yılında bu evliliğini 16 yılın ardından sona erdirmiştir. Müge Anlı 19 Aralık 1973 doğumludur ve Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusudur. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu Daha Önce Başkasıyla Evlendi mi?

Kendisi hakkında merak edilen soruların her geçen gün çığ gibi büyüdüğü isim Şinasi Yüzbaşıoğlu'ndan önceki yaşamına dair herhangi bir açıklama gelmemiştir. Daha önce bir evlilik gerçekleştirip gerçekleştirmediği ise sevenleri tarafından en çok merak edilen soruların başında gelmektedir. Baş komiser ve komiserlik mesleklerini gerçekleştirmiş olan ve şimdilerde sunucu ve avukat kimliğiyle tanıdığımız isim Müge Anlı ile evliliğini sürdüren Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında kısıtlı bilgi bulunmaktadır. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu Ne Okudu?

2016 ve 2017 yılları arasında İstanbul ilinin Üsküdar ilçesinde bulunan Araştırma Amirliği görevini gerçekleştiren Şinasi Yüzbaşıoğlu Ankara Polis Koleji ve Polis Akademisinde eğitim ve öğretim hayatını tamamlamış bulunmaktadır. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Kullandığı Sosyal Medya Hesapları

Exit mobile version