Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun başrolünde olduğu ‘Gecenin Ucunda’ dizisi hakkında flaş gelişme

Başrollerini Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu ve Zuhal Olcay’ın paylaştığı 'Gecenin Ucunda' dizisinin yayın gününde değişiklik yapıldı. Star'ın severek izlenen dizisi, 15 Kasım Salı günü ekranlardaki yerini alacak.

Star’ın oldukça sevilen dizisi “Gecenin Ucunda” Salı gününden itibaren her salı Star ekranlarında! Yeni günüyle salı akşamları yayınlanacak dizi heyecan dolu hikayesi ve merak uyandıran senaryosuyla izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu ve Zuhal Olcay’ın yer aldığı “Gecenin Ucunda” dizisi 5 Ekim’den bu yana Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak bulunduğu ‘Gecenin Ucunda’ dizisinin ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek gibi önemli isimler de yer alıyor.

Gecenin Ucunda, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

Masalsı aşk hikayesiyle ‘Gecenin Ucunda’ Salı akşamı saat 20.00’de Star’da !

Exit mobile version