Netflix Aralık 2022 yayın içerikleri açıklandı

Aralık ayına girmemize günler kalmışken Netflix Aralık takvimini paylaştı. Platformda çok sayıda farklı proje bulunurken Aralık ayında izleyicilerle buluşacak olan projeler de açıklandı. İşte Netflix Aralık takvimi…

Netflix Aralık 2022 yayın içerikleri açıklandı

Dünyada en çok izlenen dijital dizi film platformu Netflix, yeni yapımları seyirci karşısına çıkarmaya devam ediyor. Kullanıcılara daha iyi bir hizmet vermek için yeni projelere ev sahipliği yapan platform Aralık ayındaki yeni yapımları açıkladı. İşte Netflix Aralık takvimi…

RİCK AND MORTY YENİ SEZONU GELİYOR

Netflix aralık ayı takviminde dikkat çeken yapımlar bulunuyor. Seyirciyleri heyecanlandıran yapımlar arasında bulunan Rick and Morty aralık ayı takviminde 6. sezonuyla karşımıza çıkacak. Yeni içeriklerin yanı sıra platforma veda eden yapımlarda sevenlerini hüsrana uğrattı.

NETFLİX ARALIK AYINDA HANGİ YAPIMLARA YER VERİYOR?

Aralık 2022’ye sayılı günler kala Netflix'te çıkması beklenen yapımlarda açıklandı. Birbirinden güzel yapımları ekranlara taşımaya devam eden Netflix’in Aralık ayı takvimi şu şekildedir:

Aralık ayında Netflix'te yer alan yapımların yanı sıra platforma veda eden yapımlarda yer alıyor. Netflix'ten kaldırılacak olan yapımlar şu şekildedir:

Exit mobile version