Netflix’ten Tarihi Hamle!

Bu yıl yaklaşık 1 milyon abone kaybeden ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix, üye sayısını yükseltmek için büyük bir adım attı.

Netflix'ten Tarihi Hamle!

Son dönemlerde abone sayısında büyük bir düşüş yaşayan Netflix, oldukça büyük bir adım attı. Canlı yayın yapacağını açıklayan Netflix, bu tarihi yayınlar için son Oscar Töreni'nde büyük bir skandalın ortasında kalan ünlü komedyen Chris Rock ile anlaştı.

2023'ün İlk Aylarından Yayınlanacak

Son günlerde 1 milyona yaklaşık abone kaybeden Netflix, üye sayısını yeniden yükseltmek için yeni girişimini açıkladı. ABD merkezli platform canlı yayın için Chris Rock ile çalışacağını duyurdu. Platform, Rock’ın şovunun 2023’ün ilk aylarından başlayacağını açıkladı.

“Heyecan Duyuyoruz”

Netflix'in stand-up ve komedi içeriklerinden sorumlu başkan yardımcısı Robbie Praw, “Chris Rock bizim neslimizin en ikonik ve önemli komedi sanatçılarından biri. Tüm dünyanın canlı olarak Chris Rock komedisini deneyimleyebilecek ve Netflix tarihinin bir parçası olabilecek olmasından heyecan duyuyoruz. Bu unutulmaz bir an olacak ve meşaleyi taşıyanın Chris olmasından büyük onur duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

Platformun, canlı şov dışında; canlı spor etkinlikleri için de planları olduğu öğrenilen bilgiler arasında. Netflix'in Avrupa'daki tenis maçları için teklifler verdiği de söylenirken Amazon ve Apple’ın spor yayın hakları almaya başlaması gözleri üzerine dikti.

Exit mobile version