Recep İvedik 7 gösterime girdi. Recep İvedik 7 konusu ne? Recep İvedik 7 oyuncuları kimler? Recep İvedik 7 nereden izlenir?

Senelerdir seri şeklinden devam eden ve milyonların fan kitlesi oluşturduğu Recep İvedik serisinin 7.filmi bugün itibariyle gösterime girdi. Pek çok kişi tarafından merak edilen sorular cevap arıyor. Recep İvedik 7 konusu ne? Recep İvedik 7 oyuncuları kimler? Recep İvedik 7 nereden izlenir? Recep İvedik 7 nerede çekildi? hepsi haberin detayında ..

Senelerdir seri şeklinden devam eden ve milyonların fan kitlesi oluşturduğu Recep İvedik serisinin 7.filmi olan Recep İvedik 7, 9 Aralık Cuma itibariyle gösterime girdi. Pek çok kişi tarafından merak edilen sorular cevap arıyor. Recep İvedik 7 konusu ne? Recep İvedik 7 oyuncuları kimler? Recep İvedik 7 nereden izlenir? Recep İvedik 7 nerede çekildi? 

RECEP İVEDİK 7 OYUNCU KADROSU

Filmin kadrosunda Şahan Gökbakar’a; Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi eşlik ediyor

RECEP İVEDİK 7 NEREDE ÇEKİLDİ?

Recep İvedik 7 filminin çekimleri Ege Bölgesi’nde bulunan İzmir’de yapılmıştır. Filmin çekimlerinde özellikle İzmir’in ilçesi Bergama’da yer alan Kozak yaylası kullanılmıştır.

Köy sakinleri dizide figüran olacak görev aldı.

 

'RECEP İVEDİK 7' FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Serinin yeni filmi olan ‘Recep İvedik 7’de şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan 'Recep İvedik', serinin 7'nci filminde köy hayatında görünüyor. Filmde, köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan 'Recep İvedik’in köylülerle beraber bu projeye karşı verecekleri heyecanlı ve komik mücadelenin sinyalleri veriliyor.

RECEP İVEDİK 7 NEREDEN İZLENİR?

Recep İvedik 7,  9 Aralık Cuma itibari ile gösterime girdi. Recep İvedik 7 sadece Disney Plus'tan yayınlanacak.

 

 

 

Recep İvedik 7 gösterime girdi. Recep İvedik 7 konusu ne? Recep İvedik 7 oyuncuları kimler? Recep İvedik 7 nereden izlenir?

 

Exit mobile version