Seninle Yeniden Dizisi Oyuncuları Karakterleri Kimdir?

Seninle yeniden dizisi oyuncuları sevenleri tarafından araştırılıyor.

Seninle Yeniden Dizisi Oyuncuları Karakterleri Kimdir?

Türkiye'de çok sayıda seveninin olduğu hint dizileri yeni sezonda da Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Buna ek olarak yeni başlayan dizilerden birisi olan Seninle Yeniden'de Pallavi karakteri başta olmak üzere tüm oyuncular araştırılıyor. Kanal 7 Seninle Yeniden dizisi oyuncuları kimdir?

Kanal 7 Seninle Yeniden dizisi oyuncuları kimdir? Türkiye'de çok sayıda insanın severek izlediği hint dizileri yeni sezonda da Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Sevenleri tarafından hem güzellikleri hem de oyunculukları ile dikkat çekmeyi başaran Seninle Yeniden dizisi oyuncuları sevenleri tarafından merak ediliyor. Haberimizin devamında bu oyuncuların gerçek isimlerini derledik.

Seninle Yeniden Dizi Konusu

Pallavi Deshmukh ile Raghav Rao’nun aşkını konu alan dizi aşk ve nefret teması ile ekranlardaki yerini alıyor. Pallavi kocasının ölümünün ardından kayınvalidesinin yanında yaşamaya başlamaktadır. Geçmişte yaşadığı şeyler sebebiyle tekrardan evlenmek istemeyen Pallavi, kalbine kimsenin girmesine izin vermemektedir. Evin geçiminden sorumlu olan Pallavi, ev kirasını ödememek için de yoğum bir çaba sarf etmektedir.

Seninle Yeniden dizisi 26 Eylül 2022 Pazartesi günü Kanal 7 ekranlarında yayın hayatına başlamıştır.

Seninle Yeniden Dizi Oyuncuları

Exit mobile version