Yalı Çapkını Gerçek Hikayesi Nedir? Hikaye Nasıl Bitecek? Seyran Gerçekte Kim?

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi sevenleri tarafından araştırılıyor. Büyük bir izleyici kitlesine hitap eden dizinin gerçek hikayesi araştırılıyor. Hikayede bulunan karakterleri canlandıran oyuncular da merak edilen konular arasında bulunuyor. Yalı Çapkını dizisi Seyran kimdir?

Yalı Çapkını Gerçek Hikayesi Nedir? Hikaye Nasıl Bitecek? Seyran Gerçekte Kim?

OGM Pictures tarafından yapımcılığı üstlenilen Yalı Çapkını dizisi reyting reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor gibi usta oyuncuların buluncuğu dizinin hangi kitaptan uyarlandığı ve karakterlerin canlandıran oyuncuların gerçek hayatta kim oldukları merak ediliyor. 

Yalı Çapkını Gerçek Hikayesi Ne? Seyran Gerçekte Kim?

Yalı Çapkını dizisindeki Seyran karakterinin hangi oyuncu tarafından canlandırıldığı oldukça merak ediliyor. Hikaye Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir danışanın hikâyesinden esinlenilerek ekranlardaki yerini aldı. Hikayenin gerçek sahipleri ise etik kurallar sebebiylepaylaşılmıyor.

Yalı Çapkı'nda Seyran Kimdir?

Seyran: (Afra Saraçoğlu) Kazım ve Esme'nin küçük kızı olan Seyran Antep parmakla gösterilen genç kızlar arasında yer alıyor. Ablası kadar güzel ve kültürlü olan Seyran okuyup kendi ayakları üstünde durmayı hedeflemektedir. Merhamet ve sevgi dolu bir kalbi olan Seyran yeri geldiğinde de hırçınlaşmayı bilen bir karaktere sahiptir.

Exit mobile version