Yalı Çapkını İfakat kimdir? Gülçin Santırcıoğlu kimdir?

Yalı Çapkını İfakat karakteri dizinin en çok dikkat çeken isimlerinden, Halis Ağa'nın genç yaşta hayatını kaybetmiş biricik oğlunun dul kalmış karısı, Orhan'ın ise yengesidir. İfakat karakterinin kim tarafından canlandırıldığı merak ediliyor. Yalı Çapkını ağanın nesi oluyor, kim, ağanın nesi oluyor?

Gülçin Santırcıoğlu, bu aralar aynı anda iki dizide birden en çok konuşulan isimler arasında yer alan nadir oyunculardandır. Çünkü aynı anda hem “Yalı Çapkını” dizisi hem de “Andropoz” isimli Netflix orijinal dizisinde oyunculuk yapıyor. Her ikisi dizinin de şu anda çok izlenenler listesinde olması ise ünlu oyuncu için önemli bir kazanım olarak değerlendirilebilir.

İfakat rolünü dizide Gülçin Santırcıoğlu isimli oyuncu canlandırıyor.

Daha önce pek çok dizide karşımıza çıkan oyuncunun bu dizideki profesyonel oyunculuğu da yine izleyicilerden tam not alıyor. 

Oynadığı diziler arasında, Hercai, Diriliş Ertuğrul, Gülpare gibi diziler bulunuyor.

Hercai, Oyunbozan, Elveda Rumeli, Sensiz Yaşamama, Kara Ekmek dizilerinde başrol karakterlerine hayat veriyordu.

GÜLÇİN SANTIRCIĞLU KİMDİR?

Gülçin Santırcıoğlu 1977'de İzmir'de dünyaya geldi.

Türkiye onu ilk olarak Elveda Rumeli dizisiyle tanıdı. Bu diziyle tanınan Santırcıoğlu daha sonra çok sayıda dizide yardımcı oyuncu pozisyonlarında görev aldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümünde eğitimini tamamladı. Oyunculuk kariyeri ile birlikte çeşitli gruplarda solistlik ve Ruhi Su Kültür Sanat Vakfında şan hocalığı da yaptı.

Oynadığı ilk sinema filmi olan Türev, 2005 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi film ödülünü aldı. Bu filmde canlandırdığı Süreyya karakteri ile 13. ÇASOD ödüllerinde “Umut Vadeden Kadın Oyuncu” ödülünün sahibi oldu.

Exit mobile version