Togg CEO’su Gürcan Karakaş duyurdu! Togg otomobilleri için 2 yeni iş birliği…

Togg elektrikli otomobiller için son viraja girilirken, dev şirketlerle yeni iş birlikleri sürüyor. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, küresel iki dev şirket SMART iX ve Etiya ile iş birliğini duyurdu.

Togg CEO'su Gürcan Karakaş duyurdu! Togg otomobilleri için 2 yeni iş birliği...

Milyonların üretim ve banttan inişini büyük bir merakla beklediği Togg Yerli ve Milli Otomobil için geri sayım sürerken, şirket yeni teknolojiler konusunda dev iş birliklerine yenilerini ekliyor.

Togg Gemlik üssünde hummalı çalışmalar sürerken, banttan ineceği tarih, satış fiyatı gibi konularla hemen her gün gündem olan doğuştan elektrikli Togg yerli otomobil için teknolojik ortaklıklara yenileri ekleniyor. Bu kapsamda iki yazılım şirketiyle iş birlikleri küresel çapta oyuncu olma hedefi ile yeni imzalar atıldı.

Togg sosyal medya resmi hesaplarından CEO Gürcan Karakaş ile iki yeni iş birliği anlaşması paylaşımı dikkat çekti. Türkiye'nin gurur projesi olacak, Togg yerli otomobillerde kullanılmak üzere benzersiz deneyimler sunacak özel yazılımlar yüklenecek.

Konuyla ilgili Togg resmi twitter sayfasından yapılan son paylaşımlarda, “Türkiye’nin küresel yazılım şirketi Etiya ile kullanıcılarımıza sunacağımız kişiselleştirilmiş, kesintisiz ve benzersiz deneyimin altyapısı olan dijital platformu birlikte geliştirmek üzere iş birliğine imza attık.

Kullanıcı deneyimi alanında yapay zekâ destekli çözümler üreten @SMART_iX  ile yaptığımız stratejik iş birliğiyle mobilite ekosistemimizi genişletiyor, “Akıllı Yaşam” hizmetlerimizin güvenli, hızlı ve çevre dostu olmasını sağlıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Şimdi tüm gözler Togg elektrikli otomobillerin seri üretim bantlarından inerek belirlenecek satış fiyatı ile yollarda görmeye çevrildi.

Exit mobile version