Togg Gemlik fabrikasında Akıllı Cihaz böyle üretiliyor

Son günlerde boş alan videosu ile kamuoyunu meşgul eden görüntülerin aksine Togg Gemlik fabrikasında Akıllı Cihazların nasıl üretildiği paylaşıldı.

Togg Gemlik fabrikasında Akıllı Cihaz böyle üretiliyor

Türkiye için büyük önem sahibi Togg yerli otomobil fabrikasının açılışına dair yankılar sürerken, sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan gerçekleri yansıtmayan video sonrasında Togg gerçek üretim bantlarını ve hatlarını yayımladı.

Milyonların gururla takip ettiği yerli ve milli imkanlarla geliştirilerek seri üretim aşamasına gelen Togg Akıllı Cihazları işte böyle üretiliyor.

Geride bıraktığımız haftaya damga vuran Togg otomobil fabrikasında seri üretim bantları çalışmaya devam ediyor. Avrupa yolları için sertifikasyon süreçleri, çarpışma testleri gibi pek çok alanda kullanılacak ilk seri otomobillerin üretim aşamaları bir video ile Togg tarafından paylaşıldı. 21 dakika süren videoda üretim aşamasının her uygulamasına yer verilirken, sıfırdan, seri üretim, bant çıkışı Akıllı Cihaz üretimi büyük beğeni topladı.

BAKAN VARANK: “SEVİNMEMEK İÇİN ANT İÇMİŞ MÜZMİN MUHALİFLER”

Bakan Varank paylaşımında, “Küçük ya da büyük her işe bir kulp takmak için kendini paralayan; sevinmemek üzere ant içmiş müzmin muhalifleri ikna edebileceğini sanan Togg'un naif paylaşımı…” ifadelerini kullandı.

Togg tarafından yapılan son dakika paylaşımda, “Şimdi de akıllı cihazlarımızın üretim aşamaları ile karşınızdayız. Videomuzun uzun versiyonunu Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz: https://youtu.be/46Hs8LK645U” ifadeleriyle video paylaşıldı.

 

Exit mobile version