Togg Gemlik test alanında çok sayıda araç testi heyecanlandırdı

Çok sayıda Togg elektrikli otomobili Gemlik fabrika pistinde test yaparken çekilen görüntüler büyük beğeni topladı.

Togg Gemlik test alanında çok sayıda araç testi heyecanlandırdı

Otomobil sektöründe Türkiye'yi bir sonraki adıma taşıyacak yerli ve milli gururumuz Togg, yeni paylaşımı ile heyecanlandırdı. Çok sayıda Togg aracı test pistinde sürüş deneyimi için yol aldı.

Türkiye dışında yurt dışında da heyecanla beklenen doğuştan elektrikli yerli ve milli otomobil Togg, heyecan verici test sürüşleri sürüyor. Bir taraftan dört mevsim şartlarına uygun test sürüşleri Dünya'nın diğer tarafında Arjantin'de özel pistlerde denenen Togg otomobilleri Türkiye'de test sürüşleri devam ediyor.

29 Ekim tarihinde Gemlik Togg fabrikası açılışı sonrasında seri üretime başlayacak Togg otomobili, fabrika arazisi üzerinde kurulan test alanında test sürüşleri sürüyor. Bu kapsamda bugün çok sayıda Togg otomobilinin katıldığı test sürüşü görüntüleri heyecanlandırdı.

Diğer taraftan İstanbul'un çeşitli yerlerinde vatandaşın beğenisine sunulan Togg otomobili farklı bir alanda sergilenmeye başladı. Galataport'ta Togg akıllı cihazı sergilenirken, görmek isteyenler bu alanda ziyaret ederek aracı inceleyebilecekler.

Togg Galataport'ta

[ilgili-haber=670]

Togg tarafından yapılan açıklamada, “Avrupa'nın en temizi olan Gemlik Kampüsümüzde deneme üretimine ve sayısı hızla artan akıllı cihazlarımızın testlerine devam ediyoruz.” denildi.

Exit mobile version