TOGG renkleri çok beğenildi! Togg C SUV isim ve renkleri belli oldu

Togg Gemlik fabrikası açılış heyecanı yaşanırken, peş peşe C SUV modeli renkleri ve isimleri paylaşıldı. TOGG Elektrikli C SUV modeline ait isim ve renkler sosyal medyada büyük beğeni topladı. Fabrikadan çıkacak ilk TOGG otomobillerine kimler sahip olacak belli oldu.

TOGG renkleri çok beğenildi! Togg C SUV isim ve renkleri belli oldu

TOGG Gemlik fabrikasında açılış heyecanı Türkiye'nin 81 ilinde yaşayan vatandaşları sarmış durumda. Fabrika açılışı ile birlikte TOGG modelleri seri üretime geçecek. TOGG Modellerinin renkleri ve bu renklerin doğuş hikayeleri bugün art arda paylaşıldı. Diğer taraftan Togg otomobillerine ilk sahip olacaklar da belli oldu.

TOGG Gemlik, TOGG Anadolu, TOGG Kula, TOGG Oltu, TOGG Pamukkale, TOGG Kapadokya…

Her Türk vatandaşının gururla beklediği doğuştan elektrikli, yerli ve milli gururumuz TOGG, Gemlik'te hayata geçirilen Avrupa'nın en modern otomobil fabrikasının açılışı için geri sayıma geçildi. 29 Ekim gibi Cumhuriyet için oldukça anlamlı bir günde Gemlik TOGG yerli otomobil fabrikası açılışı özel bir törenle açılışı yapılacak. TOGG Gemlik fabrikasında seri üretime geçilmiş olacak. Diğer taraftan TOGG otomobil fiyatı merak edilmeye devam ederken, seri üretimden çıkacak olan C SUV modelinin renkleri, bu renklerin hikayeleri paylaşıldı.

TOGG Gemlik fabrikasından çıkacak C SUV modellerinde kullanılacak renkler; Anadolu, Gemlik, Oltu, Kula, Kapadokya ve Pamukkale, isimleri ile muhteşem görselleri servis edildi. İşte merakla beklenen TOGG'un o tasarım harikası renkleri.

Türkiye'nin akıllı otomobili TOGG'un renkleri twitter resmi hesabından paylaşıldı. Büyük beğeni toplayan Togg C SUV modellerinin renkleri büyük ilgi gördü. 

TOGG resmi hesaptan yapılan paylaşımda, “2023 yılının ilk çeyreğinde pazara sunacağımız doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazımız C SUV’da “Türkiye’nin Renkleri”ni sizlerle buluşturacağız.” ifadeleri kullanıldı.

“İlhamımızı Türkiye’nin renklerinden aldık.” denilerek paylaşılan birbirinden şık TOGG renkleri görenleri duygulandırdı. Hemen alt bölümde fotogaleride tüm TOGG renklerini inceleyebilirsiniz.

Biz'de sizlere soruyoruz, sizin TOGG'unuz hangi renk?
Yorumlarınızı bekliyoruz.

Exit mobile version