Togg Turkish Cargo ile nereye uçtu belli oldu

Turkish Cargo ile THY uçağına binen Togg yerli otomobilin nereye uçtuğu merak ediliyordu. Togg elektrikli otomobil hakkında yeni görüntüler paylaşıldı.

Togg Turkish Cargo ile nereye uçtu belli oldu

Türkiye'nin gururu Togg yerli otomobil her şarta uygun şart ve konumda yol alacak akıllı bir cihaz olarak üretilecek. Gemlik Togg fabrikasının açılışına kısa bir süre kala, fabrika içerisinde hummalı bir çalışma sürdürülüyor. Diğer taraftan pazar çalışmaları, üretim sonrası destek, şarj istasyonları gibi pek çok konuda çalışmalar hızlandırıldı.

Geride bıraktığımız günlerde paylaşılan Togg videosu büyük heyecana neden olmuştu. Türkiye Hava Yolları Kargo uçağına yükleme görüntüleri servis edilen Togg otomobilinin gittiği yer belli oldu. Milyonların merakla beklediği yerli ve milli imkanlarla üretilen elektrikli Togg otomobili 29 Ekim itibariyle üretime başlayacak. Fabrikası hizmete girecek.

Togg sosyal medya hesabından yapılan son paylaşım ise heyecan verici testlerin sürdüğüne dair açıklama ile geldi. Togg otomobili, Turkish Cargo ile taşındığı Dünyanın diğer ucu açıklandı.

Konuyla ilgili Togg twitter hesabından yapılan son dakika paylaşımında, “Karda, kışta, çamurda, gerekirse dünyanın öbür ucunda sözümüzün arkasındayız.

#Togg Akıllı Cihazımızı Güney Kutbuna en yakın noktaya, kış testlerinin devamı için Arjantin'in Ushuaia kentindeki akredite test merkezine Turkish Cargo ile taşıdık!” ifadeleri ile test görüntüleri paylaşıldı.

Exit mobile version