Anne doğum sonrası beklemeyi azaltıyor

Anne doğum sonrası beklemeyi azaltıyor

Anne sütünün hem bebeğin hem anne sağlığı için en önemli besin kaynağı olduğunu düşünen Prof. Dr. Nalan Karabayır “Anne bebekleri için en sağlıklı besin noktasına. Anne sütüyle beslenme, anne-bebek bağını lifleri” dedi. Karabayır ayrıca emzirmenin doğum sonrası suç riskini de düşürdüğünü ifade etti.
Anne sütünün önemine dair açıklamalarda bulunan Medipol Mega Üniversite Hastanesi Çocuk Sağlığı Bölümünden Prof. Nalan Karabayır, “Bebekler için en sağlıklı besin kaynağı anne kaynaklarıdır. İlk 6 ay boyunca sadece anne üretimi dağıtımı. Anne koruması, bebeklerin taşıma sistemi koruması, korumaya karşı koruma ve sağlıklı bir gelişim sağlar. Anne bakımlarıyla beslenme, annelerle bebekleri arasındaki bağ şeritleri. Bu beslenme şekli, bebeklerin sakinne ve uyumasına da yardımcı olur. Anne büyüme, büyüme ve gelişmeler için gördüğü tüm besinleri içerir” diye konuştu.
Doğum sonrası hamileliği azaltmak
Anne sütünün annelerin genel sağlığı için de faydalı bilgilere değinen Prof. Ayrıca, emzirme, annelerin kanser riskini azaltma ve doğum sonrası evlilik riskini azaltma. Anne bebekleri için çok önemlidir, bu nedenle anneler mümkün olduğu sürece uzun süre emzirmelidir. Ayrıca, anne sütünü desteklemek ve emzirmeyi azaltmak için hastaneler ve toplum daha fazla çaba göstermelidir.”

Exit mobile version