Bakan Karaismailoğlu’ndan rehavet uyarısı

Bakan Karaismailoğlu'ndan rehavet uyarısı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugüne kadar verdikleri sözün arkasında durduklarını belirterek, “Dün söylediğini bugün inkar edenlere kesinlikle güvenilmez, Trabzon rehavete kapılmayacak. Reisine oyunu verecek. Bağımsız, bölünmez ve müreffeh Türkiye için; Türkiye Yüzyılı için bir kez daha gür bir ses liderimiz Recep Tayyip Erdoğan diyecek” dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanında dolgu alanında yapımı süren bin 461 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. 280 bin metrekarelik alanda inşa edilen şehir hastanesindeki incelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarında bulunan Bakan Karaismailoğlu, Akyazı Stadyumu’nun yanında Türkiye’nin ve dünyanın en modern hastanelerinden biri inşa ettiklerini söyledi. Türkiye’ye örnek şehir hastanelerinin en güzellerinden biri Trabzon’a kullanımlarına dikkat çeken BaKan Karaismailoğlu, “280 bin metrekarelik alanda inşa edilen Trabzon Şehir Hastanemiz şehir sağlık hizmetleri çok daha yüksek standartlarda ve modern şatlarda dağıtım amacı hayata geçen, Trabzon’un sağlık hizmetlerinin gücünün gücü güçlü katacak bir proje. Bin 461 yatak kapasitesiyle Trabzon’u bir sağlık saniyesine dönüştürecek. Yapılan fizibilite sonuçları sonucunda Trabzon’un ihtiyaçları istikametinde bünyesinde 181 yataklı Genel Hastane, 146 yataklı Kadın Doğum Hastanesi, 161 yataklı Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi, 151 yataklı Onkoloji Hastanesi ile 300 poliklinik, 33 ameliyathane ve 236 yataklı yoğun bakıma yer alacak” dedi.
Şehir hastanesini bölgede bulunabilecek en büyük depremlerde dahi hasar almayacak şekilde inşa ettiklerin diyen Bakan Karaismailoğlu, “Hastanemizin temeli 762 sismik izolatör yer alıyor. Kapalı ve açık otopark olmak üzere yaklaşık 3 bin araçlık otoparkı da olacak. Yapım çalışmalarımızı, hastanemizi 22 Şubat 2025 tarihinde hizmete vermek üzere hızla ve başarıyla sürdürüyoruz. Trabzon’un geleceği için turizmden ticarete, tarımdan üniversitelere kadar pek çok planımız var. Gelişmiş, bölgede lider Trabzon’a ihtiyaçları en yüksek düzeyde sağlayacağınız Hastanemiz, Trabzon halkına yakışır olacak” şeklinde konuştu.

“Trabzon Şehir Hastanesi’ne hafif raylı sistem projesini de bağlayacağız”
Trabzon Şehir Hastanesi’ne hafif raylı sistem projesini de bağlayacaklarını kaydeden Bakan Karaismailoğlu, “Trabzon Şehir Hastanesi gibi büyük bir sağlık kompleksinin bağlantı yolları da çok önemli. Biliyorsunuz AK Parti hükümetleri vakit kaybetmeyi sevmiyorsunuz. Milletine, ülkesine hizmet için bir dakikayı bile boş harcamaz. Biz de hiç hız kaybetmeden Trabzon’un geleceğinin, projelerimizin, işlerimizin başındayız. Mademki Trabzonlular yola dogru adam ile devam diyor biz de dogal olarak durmayacagiz. Trabzon Şehir Hastanesi’ne hafif raylı sistem projesini de bağlayacağız. Cumhurbaşkanı’mızın izlediğindeki AK Parti kadroları olarak bugüne kadar nihai olarak verdiysek onu yaptık” diye konuştu.

“CHP’nin göğsünü çektiği masanın sonunda oturanlar, milletimizin çıkarlarını bir kenara bırakmış, terör örgütleriyle kol kola girenlerle iş birliği yapmıştır”
Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin bağlantı yollarının CHP yönetiminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmadığını söyleyen Bakan Karaismailoğlu, “İstanbul’da özellikle Korona pandemi virüsü operasyonunde hayati bir hizmet veren Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin bağlantısı CHP yönetiminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmamıştı. Akıl alacak gibi değildi ama yapmamışlardı. İstanbullu vatandaşlarımızı mağdur etmemek için karayolu maliyetlerini biz yaptık. Yolunu yapmadıkları gibi metro hattını da yapmayacaklarını bize bildirdiklerinde, bu projeyi de hemen devraldık ve yapım çalışmalarını hızlandırdık. İnsanımızın görevi, hayatını dahi siyasete alet ettiler. Biz bu kirli siyasetin içine düşmedik. Hastaneye ulaşım, hayat meselesidir; bekletmeye, oyalamaya gelmez dedik. Bakanlığımızca bu hattı devraldığımızda fiziki ilerleme yüzde 5 seviyesindeydi, devirden sonra 24 ay içinde işletmeye hazır hale getirdik. Nisan’ı yöneten Cumhurbaşkanı’mızın ulaşımlarıyla milletimizin hizmetine sunduk. Çam-Sakura Hastanesi’nin bağlantı yollarını yapmayarak, milletin en özelliğinin getirdiği zaman ona sırtını dönenlerin kirli inancını halkımız daha güzel bir örnekte gördü. Milletimiz bunları inşa edemedikleri hastane yollarından, bedava olacak diye millete yalan söyleyip, sonra da yüzde 300 zam yaptıkları toplu taşımadan gayet iyi biliyordu. Adana’da göreve gelmediğini durdurmaları 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden, Aydın’da yapmadıkları şehir hastanesi yolundan biliyoruz. Milletimiz suyu getirerek testiyi kıranı gayet iyi biliyordu. Cumhurbaşkanı’mızın gözlemindeki AK Parti’nin hizmet ve eser siyaseti anlayışıyla hiç kimse ama hiç kimse yarışamaz. Bugün 2002 Türkiye’si ile karşılaştırılamayacak bir araya geldiğine çok şükür. Yılların çizimine son hayali, diğer yandan uygulamayı hayal eden, çağı atlatan güzel projelere imza attık. Yüzyılda en iyi işleri 21 yılını sığdırdık. CHP’nin göğsünü çektiği masanın başında oturanlar, milletimizin çıkarlarını bir kenara bırakmış, terör örgütleriyle kola girenlerle iş birliği yapmıştır. Biz halka hizmet toplu hakka hizmet etmek inancına. Hamdolsun Allah bize, milletin duası ve desteğiyle hep yanımızda olan bu millete hizmet etme imkanı tanıdı. 14 Mayıs’ta açık ara farkla, Cumhurbaşkanı’mızın yanında olan Trabzonlular, ayakta yok doğru yola adamla devam ediyoruz dedi” ifadelerini kullandı.

“Trabzon rehavete kapılmayacak”
“Ülkemizi terör sistemlerinin oyuncağı haline getirmeye devam edecek sonuçlara çarpacağız” diyen Bakan Karaismaioğlu, “Biz bugüne kadar her sözün arkasında durduk. Milletimiz de bunu gördü. 14 Mayıs’ta milletimiz biz kez daha dualarımız, rüyalarımız, umutlarımız Recep Tayyip Erdoğan’la dedi. İkinci turda sesimiz daha da gür çıkacak; Cumhurbaşkanı’mıza verilen destek daha da çok artacak. 28 Mayıs’ta sandığa giderek tercihte bulunacak tüm parçalarından, şu soruları kendilerine samimiyetle sormalarını rica ediyorum.
Seçimden önce bedava ev vadedip ardından depremzedelerimizi misafirleri geride bırakmaya kalkanlara itibar edilir mi? Ne bürokratik ne de siyasi liderliğin dışında hiçbir hayrı dokunmayan bir kişiden bu millete fayda gelir mi? 17-25 Aralık girişiminde FETÖ’cü darbelerle iş emrini kendi ağzıyla itiraf eden birine güven olur mu? Meydanlarda Selo’yu hapishaneden salma sözü verenlerin bölücü örgütle mücadele etmesi beklenebilir mi? Rakiplerini tasfiye etmek için şantaj, tehdit, baskı, kaset kumpası dahili her yolu meşru görenlerin siyasi ahlâkına güvenilir mi? Dün söylediğini bugün inkar edenlere doğal olarak güvenilmez, Trabzon rehavete kapılmayacaktır. Reisine oyunu verecek. Bağımsız, bölünmez ve müreffeh Türkiye için; Türkiye Yüzyılı için bir kez daha gür bir ses liderimiz Recep Tayyip Erdoğan diyecek. Kazandıklarını koruyacağız ve inşallah daha da yükselteceğiz. Sınırlarıi terör yapılarının oyun haline getirebileceği kusurları aşmak için sandık sonuçlarını çarpacağız” dedi.

Exit mobile version