Doğduğu hastanede anne oldu

Marmaris’te 1993’de hizmete giren özel bir hastanenin ilk bebeği olan Melissa Çimen, 30 yıl sonra aynı hastane, aynı doktor ve aynı ebenin girdiği doğumla, bu kez kendi kızı Ayla’yı dünyaya getirdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 1993 yılında hizmete giren özel bir hastanede tarih adeta yeniden yaşandı. 30 yıl önce hastaneye gelen Elizabeth Yorulmaz, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Servet Baysal ve Ebe Meral Şener tarafından gerçekleştirilen doğumla sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi.
Elizabeth ve Çetin Yorulmaz çifti, yeni açılan hastanede ilk doğan bebek olan kızlarına Melissa adını verdi. Melissa geçen yıl hamile kaldı.

Doğduğu hastanede anne oldu

Kontrollerini Op. Dr. Servet Baysal’a yaptıran Melissa Çimen, doğum günü gelip çattığında da, dünyaya geldiği hastaneye gitti.
Dünyaya ilk gözlerini açtığında yanında olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Servet Baysal ve Ebe Meral Şener, bu kez kızı Ayla’nın doğumu için yanındaydı.
Sağlık ekibine Anestezi Uzmanı Dr. Ali Turhan eşlik etti. Duygulu anların yaşandığı doğum sonrası Çimen ve Yorulmaz aileleri doğumhane önünde heyecanla Ayla bebeği görmek için bekledi.
Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Göze Ercan tarafından ilk muayenesi yapılan Ayla Çimen, Dr. Servet Baysal tarafından önce dedesi Çetin Yorulmaz’a teslim edildi.

‘Heyecandan uyuyamadım’

Çetin Yılmaz torunu Ayla’yı kucağına alırken, Op. Dr. Servet Baysal, “30 yıl önce kızınız Melissa’yı kucağınıza vermiştim. Şimdi de torununuz Ayla’yı kucağınıza verme mutluluğunu yaşıyorum” dedi. 30 yıl arayla gerçekleşen her iki doğumda da bulunan ebe Meral Şener, Bugün Melissa doğuma gelecek diye heyecandan uyuyamadım” diye konuştu.

Exit mobile version