Grip aşısı eczanelere geldi! Grip aşısının fiyatı ne?

Kış yaklaşırken ve pandeminin etkisi hafiflemiş ancak sonlanmamışken milyonlar gözünü grip aşılarına çevirdi. Tüm Eczacı İşverenler Sendikası grip aşılarının eczane raflarına ulaştığını açıkladı.

Grip aşısı eczanelere geldi! Grip aşısının fiyatı ne?

Güneşli günler yerini yavaş yavaş serin havalara bıraktı. Kış mevsimi için geri sayım başlamışken gözler grip aşısına çevrildi. TEİS grip aşılarının eczanelere ulaştığını açıkladı. Grip aşısının fiyatı ne kadar ? İşte detaylar..

3,5 MİLYON GRİP AŞISI RAFLARDA

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS) Genel Başkanı Nurten Saydan, 3,5 milyon grip aşısının eczanelerde satılacağını açıklamıştı. Saydan, “3,5 milyon grip aşısı eylül ayı içinde eczanelere gelmeye başlayacak. Aşı yaptırma hakkı olan hastalar aile hekimliklerine reçete ettirip aşılarını eczanelerden alabilecekler” demişti. Saydan, SGK ödeme listesinde olmayan grip aşılarının da mevcut olduğunu ifade etmişti. 

GRİP AŞISI 243 LİRADAN SATILIYOR

Grip aşılarının eczanelerden satışı başladı. Bir aşı 243 liradan satılıyor. Uzmanlar 65 yaş üzeri kişilerin grip aşısı olmasının önemini vurgulamaya devam ediyor. 27 Eylül'de Sağlık Bakanlığı 65 yaş üstü, risk grubunda olanlar ve kronik hastalığı olanlar için grip aşısını reçete karşılığında erişime açmıştı.

Exit mobile version