INVAMED NOD Valvülatöm Katateri cerrahlar için kullanıcı dostu, hastalar için yüksek konfor sunuyor

INVAMED NOD Valvülatöm Katateri cerrahlar için kullanıcı dostu, hastalar için yüksek konfor sunuyor

INVAMED NOD Valvülatöm Katateri, kullanım geometrisi ile otomatik kendi kendine boyutlandırma ve gaye bölge merkezleme sağlarken cerrahlar için kullanıcı dostu, hastalar için ise yüksek güvenlik ve konfor sunmakta.
Venöz kapakçıklar, bedendeki toplardamarlarda bulunan küçük kapakçıklar olup kanın toplardamarlarda arkadaki hakikat akmasını önlemek için kullanmak kapakçıklardır. Kanın kalbe yanlışsız aksı için basınç bileşimi kalp kasları ise kanı toplardamarlarda üst gerçek hareket ettirir; venöz kapakçıklar da yer çekme nedeniyle kanın aşağı gerçek akmasını dışarda.
INVAMED AR-GE’lerinde laboratuvar geliştirilip, üretim yerleşkesinde üretilen NOD valvülotom katater cihazları ise işletim prosedürleri sırasında venöz kapakçıkları kesmek için yeteneğine sahiptir. Bu ameliyatlar ile yapılan cerrahi usuller sayesinde örneka kan akımı sağlanarak tıkalı arterlerin tekrar kazandırılması sağlanabilecek.
Tam yahut tıkanmış atardamarın kanını sağlamak için cerrahlar tarafından toplar damarlardan grefter yapıları temel bir bypass operasyonunu gerçekleştirme imkanı oluşturmasa da bacak venleri bir dizi kapakçıkçık kollarından tıkalı bacak venleri için doğrudan greft olarak çalıştırma. Bu kapakçıkların çıkarılmasıyla arteriyel kan, tıkalı artere baypas yoluyla kan bilgilerinin çalıştırılmasında. Valvülotomi ismi verilen kapakçıkların kesilmesi süreci sırasında venöz kapakların yok edilmesi için bir uçta girintili bir kesme bıçağı bulunan uzun plastik kataterler kullanılır. Katater venin distal (alt) ucundan girilerek proksimal (üst) uca yönlendirilir ve sonra geri çekilir. Geri çekme sırasında venöz kapakçıklar yok edilir.
INVAMED’den yapılan açıklama ile NOD valvülotom katateri; venöz kapakçıkların endovasküler yolla çarçabuk kesilmesini sağlamakta ve süreç sırasında özel tasarım sayesinde endotele ziyan çıkışı, yara nekrozunu çekirdekleri, daha hızlı bir güzelleşme süreci oluşturulmaktadır. Yenilikçi geometrisi ile otomatik kendi kendine boyutlandırma ve maksat bölge merkezleme sağlarken cerrahlar için kullanıcı dostu, hastalar için ise yüksek güvenlik ve konfor sunmakta

Exit mobile version